EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 11.9.2016

0

Expertem 6.kola IV. třídy sk. B je jedenadvacetiletý záložník Dolních Heřmanic Jan Skryja.




Jan Skryja

Jan Skryja s fotbalem začínal v Tasově jako sedmiletý kluk. Mládežnickými kategoriemi prošel v týmech Velkého Meziříčí a Pyšele. Do kategorie mužů již ale poprvé nakoukl v dresu Dolních Heřmanic. Z těch pak musel odejít na roční hostování do Tasova, ale vrátil se zpět. Nejvíce času odehrál na postu předstopera, ale poslední dva roky nastupuje pravidelně na střední záloze. Jeho oblíbený tým je Arsenal a fotbalový vzor Mesut Özil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Po prvních dvou kolech by pro mě byly jasnými favority Bory, které vyhrály nad kvalitním Olší a potom i nad Tasovem. V posledním kole ale i Jívoví potrápilo dobře hrající Tasov a nedá se snadno ani proti Borům. I tak jsem spíše přikloněn k výhře Borů. Bude to těsná výhra 3:2 ve prospěch domácích.

Tip experta: 0 40 - 33 - 27 %
Komentář experta:

Měřín je velice zkušeným týmem a je znám svou dobrou kombinační hrou. Oproti tomu hráči Křoví jsou zase známi svou bojovností a zarputilostí. Uvidíme, kterému celku zápas lépe sedne. K tomuto utkání mi nejvíce sedí remíza 1:1.

Tip experta: 1 67 - 20 - 13 %
Komentář experta:

Bohdalec se určitě nespokojí s účastí v nejnižší soutěži. Os. Bítýšce zase loni postup těsně utekl a letos do boje o prvenství vloží ještě více sil. Oba týmy jsou si vědomy, že tento souboj ledacos vypoví a v závěru soutěže může sehrát klíčovou roli v tahanicích o kýžený postup. Bude se hrát opatrný fotbal, ale obrana Osové Bítýšky rozhodně není neprůchodná a Jan Sklenář se alespoň jednou prosadí. 2:0

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Proti Borům mělo Olší sice výpadek korunovaný červenou kartou Zdeňka Jůdy. Potom se ale sebralo a začalo hrát výborný fotbal a během dvou zápasů nastřílelo hned deset branek! Olší je navíc týmem, který umí asi nejlépe využít domácího prostředí díky jejich specifickému hřišti. Týmům prosazujícím kombinační fotbal se v Olší nehraje dobře a Velké Meziříčí mezi tyto týmy bezpochyby patří. Olší si zápas pohlídá a vyhraje 4:1.

Tip experta: 2 53 - 20 - 27 %
Komentář experta:

Derby všech derby. Dolní Heřmanice si zatím procházejí trápením, ale výsledky Tasova zatím také nejsou nikterak přesvědčivé. Heřmanice navíc z hlavy ještě nevypustily krutou jarní porážku 7:2 a budou se ji snažit Tasovu vrátit. Pro Tasov to bude krutá porážka před zraky nejméně dvou stovek diváků. Tipuji vysokou výhru Heřmanic.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Barbora Štikarová 4
2. Jakub Stupka 4
3. Stanislav Symonides 3
4. Roman Velín 3
5. Lubomír Štreit 3
6. Radim Adam 3
7. Karel Řehoř 2
8. JAN VEČEŘA 2
9. Lukáš Broža 2
10. Jakub Barbořík 2
11. Lukáš Midrla 2
12. Jan Kučera 2
13. Jaroslav Šašek 2
14. Alexandros Kaminaras 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.