2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rozsoch se rozešlo nerozhodně s Bobrovou B


Branky


0

Domácí rezerva Rozsoch poprvé v sezóně ztratila body. Přesto zůstane i po neděli na prvním místě, Bobrová B si upevnila svou pozici ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bláznivé pětiminutovce se dostali hosté do vedení

Fotbalisté béčka Rozsoch do tohoto utkání nevstoupili vůbec dobře a hostující celek dostával vedoucí družstvo IV. třídy pod tlak. Tlak hostujícího celku vyústil v prohození domácí obrany a v 16. minutě Miloš Straka překonal domácího brankáře Střešňáka poprvé - 0:1. Netrvalo to dlouho a jiż za dvě minuty se scénář opakoval, prohození z pravé strany a Rostislav Kratochvíl zvyšoval na 0:2. Domácí však nesložili zbraně a od dvacáté minuty hry převzali iniciativu. Zásluhou jim bylo snížení v 21. minutě zásluhou Jana Holého. Domácí se i nadále tlačili před hostujícího brankáře, avšak Michal Bureš ani Radim Vališ ve svých šancích neuspěli.

Jan Holý svým druhým gólem vyrovnal

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán a hosté se k domácí brance dostávali pouze sporadicky. Smolka neuspěl v tváří tvář hostujícímu brankáři Hamříkovi. Tlak domácích pokračoval, ale vstřelené branky se dočkali až v 82. minutě kdy k údivu všech skončíl míč z trestného kopu Jana Holého za zády hostujícího brankáře - 2:2. Domácí měli i po vyrovnání několik šancí zvrátit výsledek ve svůj prospěch, ale nakonec se oba soupeři rozešli dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Josef Střešňák: Prvních dvacet minut nám nefungovala obrana, dá se říci, že jsme prvních 20 minut prospali. Pak už utkání bylo podle našich představ ale nedokázali jsme proměnit ani vyložené šance.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský - hrající trenér: S bodem jsme spokojeni, přestože jsme měli výborný vstup do utkání a brzy vedli 0:2. Domácí si za zlepšený výkon v druhém poločase remízu zasloužili.



Sestavy


TJ Rozsochy B
M. Střešnák [-] - J. Smolka [-] (86. M. Kaňka [-] ) , R. Vališ [-] , J. Střešnák [-] (67. J. Kučera [-] ) , M. Bureš [-] (46. L. Gál [-] ) , L. Kučera [-] , T. Prosecký [-] , J. Holý [-] , J. Štěpánek [-] , J. Nebola [-] (46. Z. Lahoda [-] ) , J. Střešnák [-]

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - T. Červinka [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Srnský [-] , M. Straka [-] , J. Koutecký [-] , R. Kratochvíl [-] , O. Hlushchenko [-] , I. Hřebíček [-] , J. Trnka [-] (69. D. Roháček [-] ) , R. Smutka [-]

ŽK: 31. M. Bureš , 37. J. Nebola , 87. M. Kaňka - 10. J. Trnka , 85. M. Kratochvíl .
Hráči zápasu: J. Holý - T. Červinka , O. Hlushchenko .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, JURAČKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.