2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rozsoch doma porazilo Sněžné


Branky


16. J. Holý , 70. J. Smolka
0

I v druhém domácím zápase v letošní sezóně dokázali fotbalisté rezervy Rozsoch zvítězit. Osmnáctiletý Marek Střešňák v brance Rozsoch udržel podruhé čisté konto a v sezóně ještě míč ze své branky nelovil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení brankou Jana Holého

Do utkání vstoupila domácí rezerva Rozsoch velice aktivně a vytvořila si řadu šancí. V 16 minutě domácí Lahoda nahrál před branku Janu Holému, který se nemýlil - 1:0. Ve třicáté minutě si s hosutjící obranou pohrál Radim Vališ, který obešel i brankáře hostí, ale nedokázal přesně zamířit a branku netrefil. Hostující celek dokázal hrozit především z rohových kopů.

Střídající Jan Smolka potvrdil tři body

Druhý poločas začali aktivněji hosté a po sérii rohových kopů se činil brankář Marek Střešňák. Domácí hrozili hlavně ve druhém poločase z rychlých protiútoků, kdy hostující brankář vychytal několik střelců domácích. V 70. minutě přidal pojistku domácích v podobě druhé branky Smolka. Do konce zápasu byli domácí lepším týmem a zaslouženě tedy zůstaly všechny body v Rozsochách.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš - trenér: V utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Soupeř byl kvalitnější než v předchozím zápase Rovečné.

TJ Sokol Sněžné
Ondřej Forchtsam: Velmi smolný zápas. První půli jsme byli aktivnější, měli většinu míčů na kopačkách, ale naše nepřesnosti a efektivita v útočné třetině hřiště byly do nebe volající. Bohužel jsme také dostali znovu první gól. Než abychom v druhém poločase potvrdili převahu a zvrátili utkání, hráli jsme podobně špatně, ne-li hůře. Soupeř poté přidal, my nestíhali - druhá branka a červená karta už jenom vyvrcholily náš zmar.



Sestavy


TJ Rozsochy B
M. Střešnák [-] - R. Vališ [-] , M. Bureš [-] (36. L. Kučera [-] ) , Z. Lahoda [-] (70. L. Zavadil [-] ) , J. Holý [-] , T. Prosecký [-] , J. Střešnák [-] , J. Kučera [-] (60. J. Smolka [-] ) , P. Štěpánek [-] , B. Pazdera [-] , J. Střešnák [-]

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - J. Dvořák [-] (70. L. Havlíček [-] ) , O. Forchtsam [-] , L. Tauber [-] , J. Dufek [-] (54. L. Střešňák [-] ) , K. Štegner [-] , L. Pondělíček [-] , M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , M. Střešňák [-]

ŽK: 18. T. Prosecký - 21. L. Tauber , 57. M. Škapa , 73. L. Štourač . ČK: 78. L. Štourač .
Hráči zápasu: T. Prosecký , P. Štěpánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.