Vlachovicím stačila k výhře jediná branka


Branky


86. J. Petr
0

V zápase vyčnívaly pevné obrany nad útočníky. O výhře Vlachovic rozhodl až v samotném závěru utkání střídající Jan Petr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Stejně jako loni svedl los prvního zápasu týmy Vlachovic a Bobrové B. A stejně jako oba loňské zápasy byl i tento velmi vyrovnaný. Hosté z Bobrové začali v deseti, ale během deseti minut byli kompletní. Prakticky celý první poločas byli o něco lepší domácí hráči, tvořili si více šancí a hlavně dokázali v obraně prakticky vygumovat útočníky hostí. Navíc se častěji drali do zakončení, z čehož plynuly i náznaky šancí. Tu největší vychytal hostující brankář Miroslavu Němcovi po samostatném nájezdu. Bobrová hrozila hlavně po rohových kopech, ale její hráči nedokázali přesněji zakončit. 

V závěru rozhodl střídající Jan Petr

Druhý poločas začali lépe hosté. Vlachovští hráči nebyli schopni držet déle balón a Bobrová byla nebezpečná. Více než nastřelené břevno ale nedokázala vytěžit. Ke konci zápasu už domácí přebírali iniciativu a jejich vůle zvítězit byla veliká. Chvíli před koncem se po několika důrazných dohrávkách odrazil míč k Janu Petrovi a ten propálil z malého vápna vše, co stálo v cestě - 1:0. Prakticky vzápětí hostující Straka podruhé napálil břevno a tím nápor Bobrové skončil. Vlachovice tedy ve vyrovnaném zápase zvítězily 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr - trenér: Po dlouhé době jsme zvládli první zápas v sezóně. Byli jsme o kousíček šťastnější, ale myslím, že i šancí jsme měli více. I když těch vyložených moc nebylo.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský - trenér: Šťastná výhra domácích. Prohrát jsme si určitě nezasloužili, zápasu by více slušela remíza.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SVOBODA Ondřej (N), SLÁMA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.