0:2
(0:1)
34. J. Víška (p.)
61. Z. Lojek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička vstoupila do nové sezóny výhrou ve Štěpánově


Branky


34. J. Víška (p.) , 61. Z. Lojek
0

Fotbalisté Polničky navázali na povedené jaro a v úvodním 3.kole zvítězili na půdě rezervy Štěpánova 0:2, když v první půli proměnil pokutový kop Jiří Víška a v druhém poločase definitivně rozhodl Zdeněk Lojek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení po zbytečném faulu Šibora

První polovina utkání začala od obou celků celkem nervózně a opatrně. Oba týmy se navzájem oťukávali a čekali, který tým první zaútočí. Byli to právě domácí, kteří v 7. minutě využili brejku a zaváhání pomezního Vojtěcha Smejkala. Jaroslav Kameník postupoval sám na brankáře, snažil se chytrou střelou mezi nohy prostřelit hostujícího brankáře, ale jeho úmysl brankář Klíma vystihl a stačil včas scvaknout nohy k sobě. Hosté se od 10. minuty probudily a začali tlačit do domácí obrany. Hosty, ale trápila přihrávka do zakončení a když už se dostali k zakončení, tak jim chyběla přesnost a střely mířily bezpečně daleko od Stanislava Jelínka a jeho svatyně. V 33. minutě po úniku hostujícího útočníka Radima Synka po hranici velkého vápna faulovat domácí Josef Šibor. Následnou penaltu proměnil Jiří Víška a zařídil Polničce vedení 0:1. Domácí v první polovině zahrozili ještě jednou, když se do zakončení hlavou dostal Adam Janeček, ale jeho pokus mířil nad Klímovu branku.

Lojek využil zaváhání gólmana, vstřelil gól a musel střídat

Druhá polovina utkání pokračovala v tlaku hostujících a hra se odehrávala převážně na polovině domácích. V 55. minutě Jan Veselský přesto využil situace a nebezpečnou skákavou střelou z dálky ohrozil hostujícího brankře, který měl se střelou problémy. Přesto hráči Polničky neustálým tlakem ohrožovali branku domácích. V 61. minutě hostující útočník Zdeněk Lojek prošel přes kraj pokutového území a po zaváhání domácího brankáře, který včas nevyběhl, dokázal Lojek z velkého úhlu zamířit přesně. Při vstřelení branky, ale došlo ke kontaktu s domácím brankářem a místo oslavy vstřelené branky prožil bolestivou chvíli za brankovou čarou. Moc mu nepomohlo když na něj naskákali oslavující hráči Polničky a musel jít střídat. Hráče Polničky dvoubrankové vedení uklidnilo a začali si užívat utkání. Jenže posledních 10 minut hráči Štěpánova zvýšili úsílí a dostali hostující hráče pod tlak. Ze tří přímých kopů z nebezpečné vzdálenosti štěpánovští dvakrát přestřelili a poslední přímý kop mířil jen do rukavic hostujícího brankáře. Polnička ubránila poslední minuty a ze Štěpánova si tedy odvezla tři body a prodloužila si sérii na 12 utkání bez porážky.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Oldřich Tomášek - trenér: Bylo to vyrovnané utkání, které se zlomilo penaltou v prvním poločase. Nedokázali jsme proměnit naše vyložené šance a po obdržené brance jsme utkání psychicky nezvládli.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara - trenér: S výhrou jsem spokojený, ale nejsem spokojený s předvedenou hrou. Kdybychom na konci utkání vedli o pět branek nikdo by se nedivil, ale my si nedokážeme nahrát do zakončení a když už, tak netrefíme branku.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
S. Jelínek [-] - J. Šibor [-] , V. Kunčík [-] , R. Bojanovský [-] , M. Loukota [-] (73. M. Kučera [-] ) - L. Macinský [-] , J. Veselský [-] (62. W. Slama [-] ) , D. Navrátil [-] - J. Kameník [-] (46. J. Buček [-] ) , A. Janeček [-] - R. Jílek [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - T. Litochleb [-] , K. Koblížek [-] , M. Chyba [-] , J. Štíbal [-] - M. Jirásek [-] , J. Kohout [-] , J. Víška [-] , K. Podloucký [-] - R. Synek [-] (89. V. Moravec [-] ) , Z. Lojek [-] (61. M. Podloucký [-] )

ŽK: 33. J. Šibor - 75. J. Štíbal .
Hráči zápasu: T. Litochleb , J. Víška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: INVALD Lukáš - SMEJKAL Vojtěch, JÍLEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.