Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička rozprášila Rozsochy a stává se podzimním mistrem


1

Ve šlágru závěrečného podzimního kola přivítala doposud druhá Polnička vedoucí béčko Rozsoch. Kdo čekal vyrovnanou partii, musel být zklamán. K radosti domácích fanoušků hráči Polničky svého soupeře vůbec nešetřili a vyprovodili jej s kanárem. Polnička tedy svého soupeře vystřídala na první pozici tabulky a stává se podzimním mistrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v prvním poločase

Domácí začali již od prvních minut aktivněji a měli více ze hry. To se projevilo již v 5. minutě, kdy Ondřej Průža házel aut na Jiřího Víšku, ten míč zpracoval a vystřelil z hranice velkého vápna a jeho střela zaplula za pravou tyč 1:0. Ve 13. minutě obránce Tomáš Litochleb nacentroval z pravé strany míč směrem na levý rohový praporek, tam míč přebral Průža, udělal obránci kličku a nahrával na malé vápno na Jakuba Štíbala. Ten ale zahodil obrovskou šanci na vstřelení branky a z bezprostřední blízkosti přestřelil branku. Ve 20. minutě Průža házel aut na Podlouckého Karla ten zpracoval míč nahrál na Radima Kuřátka, ten míč vrátil zpátky na Podlouckého a ten střelou pod brankářem dostal míč do brány 2:0. Ve 30 minutě Podloucký Karel nahrával míč ze středu hřiště na levou stranu na Průžu, ten zasprintoval s míčem k rohovému praporku, tam poslal pod sebe přihrávku na nabíhajícího Víšku a ten ze vzdálenosti penalty trefil volné místo v brance 3:0.  Ve 44.minutě se k míči dostal Průža, doběhl k vápnu, nahrával pod sebe na Štíbala a ten svoji střelu umístil za levý kolík. Hemiš zvýšil vedení Polničky na 4:0.

V závěru domácí ještě navýšili skóre

Druhá polovina utkání už neměla takový spád jako první polovina, ale k vidění byli dále šance, které hráči  Polničky trestuhodně zahazovali jednu za druhou. V 56. minutě Průža prošel celou levou polovinou hřiště a zakončoval jenom kousek vedle tyče. V 58. minutě obránce Litochleb prošel celé hřiště nahrával do vápna na Víšku ten si míč předkopl a připravil ke střele, jenže se k míči přihrhul čerstvě střídající  Martin Jirásek a rozhodl se zakončovat. Jenže jeho střela mířila vysoko nad a málem skončila až na kurtech. V 81. minutě získal míč Víška, napřáhl se ke střela a vystřelil, jeho střelu však tečoval Podloucký Karel naštestí do branky hostů 5:0. V 85. minutě si Lojek Zdeněk narazil míč s Víškou a zakončoval na branku, hostující obránce ještě stihl míč tečovat ale k jeho smůle ne mimo tři tyče 6:0. K vidění byla i nádherná fotbalová situace, kdy Karel Koblížek dokáže narazit míč spoluhráčovi vlastní zadnicí a to na milimetr přesně.Pokud by hráči Polničky proměnili během utkání aspoň třetinu šancí, mohl být počet branek ve výsledku dvouciferný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme hráli velmi dobře a zaslouženě jsme herní převahu využili. Soupeř byl bez posil z áčka poloviční. Chtěl bych poděkovat všem hráčům a fanouškům za podzimní část sezóny.

TJ Rozsochy B
Josef Střešňák: Gratulujeme soupeři k prvnímu místu po podzimu. Hráli jsme ve velice kombinované sestavě.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-] , T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] - J. Kohout [-] (73. M. Neubauer [-] ) , O. Průža [-] (56. M. Jirásek [-] ) , K. Podloucký [-] (85. S. Tichý [-] ) , J. Víška [-] - J. Štíbal [-] (81. R. Synek [-] ) , R. Kuřátko [-] (65. Z. Lojek [-] )

TJ Rozsochy B
O. Svoboda [-] - J. Rybnikář [-] , J. Střešnák [-] , M. Jelen [-] , M. Skula [-] , J. Kučera [-] , L. Kučera [-] , Z. Lahoda [-] , J. Štěpánek [-] , L. Zavadil [-] , J. Střešnák [-]

ŽK: 75. L. Kučera .
Hráči zápasu: K. Podloucký , J. Víška .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ČECH Miloš - JUN Tomáš (N), ONDRÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2016 20:02
Rozsochám chybělo 7 hráčů základní sestavy. Přesto gratuluji domácím k velmi cennému vítězství ! :-D