V souboji béček byly úspěšnější Rozsochy


Branky


27. L. Gál , 48. F. Prášil , 76. M. Jelen , 90. D. Kalvoda
1

Domácí hráči potvrdili svoji letošní suverenitu, připsali si další vítězství a výrazně vykročili k titulu podzimního krále. V sedmém zápase si domácí připsali již čtvrté čisté konto, tentokráte se zasloužil Martin Kaňka. Hostům se letos naopak vůbec nedaří a i posedmé v sezóně odešli ze hřiště se sklopenou hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luděk Gál poslal domácí do vedení

V rámci dohrávaného 1. kola na půdu vedoucího týmu tabulky zavítala poslední rezerva Štěpánova. Hostující celek byl nažhaven a chtěl prolomit bezbodový stav na svém kontě. Jenże již od začátku utkání bylo jasné kdo bude pánem na hřišti. Byl to domácí celek, kterému se však dlouho nedařilo brankově prosadit. Až po pěkné akci v 27. minutě si pohrál s hostující obranou Luděk Gál a přesně zakončil - 1:0. Hostující celek se dočkal své první šance až v 37. minutě, ta ale moc práce domácímu Kaňkovi nenadělala. Poločas byl tak v režii domácího celku.

Domácí postupně skóre navyšovali

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán a v 48. minutě se po rohovém kopu Bureše nádherně hlavou trefil František Prášil - 2:0. Domácí i nadále kontrolovali hru a tlačili se před hostujícího brankáře. Vše klaplo až v 76. minutě, kdy domácí soupeře zmáčkli na malé vápno a na velkém vápně stál osamocený Martin Jelen a z voleje se prosadil - 3:0. Utkání se dohrávalo až do 90. minuty, kdy se do samostatného úniku dostal David Kalvoda a zakončil přesně do brány hostujícího celku a upravil tak skóre na konečných 0:4. Domácí si tedy připsali další vítězství a potvrdili první místo v tabulce, kde jsou o bod před Polničkou, na jejímž hřišti se ve šlágru příštího kola utkají o titul krále podzimu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Josef Střešňák - tiskový mluvčí: Zasloužená výhra našeho týmu. Soupeř byl sice velmi houževnatý, ale za celý zápas si nevypracoval žádnou vyloženou brankovou příležitost. Proto jsme za výhru rádi.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Lukáš Macinský: Rozsochy nás přehráli úplně ve všem. Byli lepší na míči, více bojovali a celkově nás přehráli. Zápas neměl nějaké rychlé tempo, ale domácí získali zaslouženě tři body.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PRÁŠIL Pavel (N), PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.