Rouchovany na první výhru stále čekají


0

Ani šestý soutěžní zápas nepřinesl Rouchovanům výhru, což znamená nadále pslední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ihned odpověděli na rychlou branku domácích

Možná jeden z posledních příjemně teplých dní vládnul o sobotním dopoledni, kdy Rouchovanské hřiště přivítalo tým z Koněšína. V tento den, svojí sbírku remíz, celek Rouchovan rozšířil o další. Dotáhnout zápas do tříbodového zisku se prozatím nedaří. Přitom samý úvod utkání začal více než nadějně. Už ve 2. minutě totiž napálil odražený míč ve vápně Milan Bednář a musela se přepínat světelná tabule 1:0. O pět minut později obdobná situace se stejným provedením, ale bohužel pro domácí na druhé straně hřiště. Na 1:1 vyrovnal Petr Zahradníček. I přes to, že byl tento výsledek už finální, zápas zdaleka nekončil a tutovek bylo k vidění mnoho. Trestný kop zahrávaný Milanem Bednář směřující do šibenice se podařilo vytěsnit brankáři Konešína na roh. Pak zahrozili dvakrát hosté. Po střele zpoza vápna předvedl výborný zákrok David Holoubek, míč vytlačil na břevno a s následnou dorážkou si také poradil. Nájezd z rohu vápna na branku, v podaní útočníka hostí, též branku nepřinesl.

Ve druhé půli již branka nepadla

V druhé půli opět míč nasměroval na souřadnice šibenice Milan Bednář, ale brankář hostí prostě nechtěl tahat balon ze sítě. Tři dobré náběhy s míčem do vápna realizoval Martin Popelka, bohužel pro domácí jeho zakončení vždy končilo mimo branku. Herní projev Rouchovan byl neucelený, nešla moc nahrávka a musely si to oddřít. Hosté předváděli kombinační hru, ale v druhé půli s minimem šancí.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Dnes nastoupili domácí v silnější sestavě a nepotvrzovali své postavení v tabulce. Zápas byl o několika šancích a výborných výkonech obou brankářů. Remíza zápasu asi sluší, ale pro obě mužstva je to ztráta.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - HORKÝ František (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.