3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B potvrdila s Řepínem roli favorita


Branky


0

Jasného favorita měl zápas mezi Libiší B a Řepínem, pro domácí to ale žádná procházka růžovým sadem nebyla. Nakonec ale dokázali vstřelit tři branky a v pohodě si pohlídat povinnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eisner hlavou otevírá skóre

Trápení Řepína v úvodu soutěže silně připomíná loňské tragické výsledky Horních Počapel. Aby však Řepínsští mohli pomýšlet na záchranu, musí urychleně začít bodovat. Další příležitost měli v Libiši, což však není úplně ideální soupeř pro dostávání se do pohody. Hosté ale své odhodlání zlomit sérii neúspěchů předváděli i přímo na hřišti a nebylo příliš znát, kdo je jasným favoritem zápasu. Hosté totiž předváděli precizní obranu, při které nedávali nebezpečným domácím útočníkům ani kousek místa a sami se snažili vyrážet do rychlých protiútoků. Vysvobození pro domácí tak přišlo až ve 29. minutě po standardní situaci. K rozehrání rohového kopu se postavil Šobr, našel hlavu Eisnera a brankář Kamínek byl bezmocný. 1:0. V dalším průběhu se obraz hry nezměnil, a tak se šlo za tohoto stavu do kabin.

 

Domácí navyšují skóre

Už začátek druhého poločasu přinesl rozhodnutí zápasu. Domácí pokračovali ve své trpělivé hře a hledali skulinky v hostující obraně, což jim brzy přineslo odměnu v podobě vstřelené branky. Stalo se tak v 55. minutě a pomohla k tomu další standardní situace. Byl to opět Šobr, kdo se postavil k zahrávání přímého kopu z levé strany a našel hlavu Jakuba Ryšlavého, od níž míč zamířil do tyče. Odraz ale neznamenal pro hosty vysvobození, jelikož se míč dostal přímo k domácímu Borkovcovi a ten se z blízkosti mýlit nemohl. 2:0. Definitivní tečku za utkáním pak přinesla 65. minuta, kdy domácí zkušenost předvedla pěknou kombinaci po ose Pilař-Pazdera-Pospíšil a prvně jmenovaný zvýšil již na 3:0. Ve zbytku zápasu se více střídalo než hrálo, a tak Libiš B přehrála Řepín v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Nebylo to tak lehké utkání jako ve středu proti Kostelci, myslím si, že až se Řepín chytne, tak na tom nebude tak špatně, ale musí proměnit aspoň nějakou šanci. Teď nás čeká derby v Lobkovicích, kde to bude určitě velmi těžké utkání, ale už se těšíme. Musíme prolomit venkovní smůlu. Nejlepším hráčem našeho mužstva byl Pilař.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
D. Lomský [-] - P. Chorvát [-] , M. Šobr [-] (59. M. Žák [-] ) , R. Pilař [-] , O. Eisner [-] , F. Míšek [-] (46. D. Fajt [-] ) , M. Novák [-] , P. Borkovec [-] (77. M. Ryšlavý [-] ) , M. Pazdera [-] (79. M. Škrna [-] ) , T. Pospíšil [-] , J. Ryšlavý [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Šplíchal [-] , L. Werner [-] , V. Labuť [-] (79. M. Labuť [-] ) , M. Chodúr [-] - K. Boček [-] , J. Bláha [-] , M. Slepička [-] , J. Salač [-] (59. L. Novák [-] ) - D. Dvořák [-] (59. M. Šperl [-] ) , M. Hypša [-] (70. V. Červinka [-] )

ŽK: 56. L. Werner .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - KUDRNA Pavel, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.