Deset branek celkem, tři body pro Velim


Branky


14. A. Srp , 23. J. Klingr , 44. L. Hájek , 48. J. Klingr , 80. J. Slavík , 86. J. Slavík - 6. L. Sýkora , 37. L. Sýkora , 67. D. Starý , 83. L. Kofroň
0

Domácím chyběli zranění R. Čepelák , kapitán L. Sixta a nestor velimské kopané L. Kostka. Široký kádr dělal trenérovi starosti „Jak to postavit?“ Velim byla proti „staré gardě“ soupeře favoritem, ale ten byl proti. Zápas byl bohatý na branky, obě mužstva měla slabiny v defenzivní činnosti.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo rychlým náporem domácích. Už. ve 2.min. měl 100% šanci J. Klingr, ale  trefil z pěti metrů brankaře. Ve 3. a  4. min. zahodili domácí další dvě slibné šance. Naopak, soupeř  trestal nedůslednost domácích v defenzivní hře.               

V 6. min. L. Sýkora zajistil hostům vedení 0 : 1. Domácí přidali, měli převahu a přes obranu hostí se chtěli dostat nakopávanými míči, ale nedařilo se. Hosté se zatáhli na svoji polovinu a spoléhali na rychlé protiútoky.                                                          

Ve 14. min. bylo srovnáno. O. Dvořák zahrál přesně rohový kop na hlavu  A. Srpa a ten vyrovnal na1:1.                                                                                                     

Ve 23. min. agilní A. Srp pronikl, přihrál J. Klingrovi a ten zblízka trestal. Velim vedla2:1. Ve 28. min. hosté výborně zahráli, ze strany, standardku, došlo k závaru a domácí obrana jen se štěstím odvrátila. Ve 29. min. měl vyloženou šanci L. Hájek, z 10ti m , ale brankař hostí byl proti. Ve 31.min. se „lámal chleba“. J. Klingr neproměnil penaltu.                                                                                                  

Ve 37.min. brankař M. Polák neudržel míč a L. Sýkora zblízka vyrovnal na 2:2. I. poločas tak gradoval.Ve 40.min. opět zaváhali domácí, L. Sýkora šel sám na branku, brankář M. Polák vyběhl a před pokutovým územím útočníka soupeře podrazil. Dostalčervenou kartu a Velim musela do deseti. Do branky nastoupil T. Novák, který vystřídal O. Kosinu.                                                                                

Ve 44.min. se opět ukázali naši veteráni. A. Srp prošel obranou, míč naservíroval L. Hájkovi a náš kanonýr konečně skóroval. Za stavu 3:2 se šlo do šaten.

Do druhého poločasu poslal na hřiště trenér domácích Jedlička kanonýra J. Slavíka. Věřil jsem, že dá tři branky, dal dvě. Tempo hry se zpomalilo, ale zápas se dramatizoval.

Už v 50.min. zvýšil „ sniper  „ domácích J. Klingr, po samostatné akci, na 4:2. Dlouho se nic nedělo, ale?                                                                             V 67.min. zaváhal domácí náhradní brankař a D. Starý, snížil 4:3. Veletov byl opět ve hře. Hra opět ztratila tempo a hrálo se mezi velkými vápny. Veletovští viděli šanci na vyrovnání a snažili se více útočit. Proti byl J. Slavík, který v 81.min. z trestného kopu zvýšil opět na rozdíl dvou branek, stav 5:3. Za tři minuty zase chyba v obraně domácích a L. Kofroň snížil v 83.min.na 5:4. 86.min.- Vyrovnání nemohli naši dva borci připustit. L. Hájek  přihrál J. Slavíkovi a ten mazácky uzavřel účet utkání na 6:4.

 

(psáno z pohledu administrátora domácího klubu)



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jaroslav Češpiva (administrátor): Ve velimském béčku nedošlo v letní přestávce k podstatným změnám. Odešel M. Beníšek (Radim), do kádru áčka definitivně L. Vlk a M. Kosina. Do béčka přešli z áčka J. Svoboda a O. Kosina, z dorostu zůstali na přestup O. Dvořák a J. Jelínek, na přestup dále přišli J. Urban (Kolín) a Z. Novotný - Messi (Újezd n. lesy). Dnešní výkon nebyl nejlepší, ale byl to první mistrovský zápas. V přípravě moc zápasů nebylo a dnes se to projevilo. Neznám skupinu A a tak nevím co nás čeká. Dnes jsem věřil, že vyhrajeme, ale můj typ 6:0 byl asi moc odvážný. Vítězství bylo naprosto zasloužené, ale rodilo se v křečích. Zklamala defenzíva, někteří hráči to pojali moc pouťově, chyběl jim důraz, opouštěli své postavení a otvírali soupeři prostor k útočení. Podle mě byl našim nejlepším hráčem Tonda Srp i když kazil přihrávky. Podílel se na několika brankách. Pochválit musím Ondru Dvořáka, bude přínosem. Zklamali mě 4 hráči, ale nechám si to pro sebe a pro trenéra. Veletov mě docela překvapil, ale jen v útočné činnosti. Zaujal mě Luboš Sýkora. V defenzívě měli hosté problémy a na ukazateli mohlo být u Velimi č.10. Hostům děkuji a přeju hodně úspěchů v dalších zápasech




Počet diváků: 53. Rozhodčí: Školout František - KUBELKA Petr (N), RYŠÁVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.