3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 13:15

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice doma opět vítězně.


Branky


0

Po dlouhé šňůře zápasů bez porážky mužstvo Pačlavic-Dětkovic v minulých dvou kolech vysoko prohrálo. V domácím utkání navázalo na dobré výkony z jarní části sezóny a dokázalo porazit nevyzpytatelné mužstvo Opatovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Pačlavic bez vyloučeného brankáře Pavla Mašlíka a to znamenalo významný zásah do sestavy. Do branky musel šikovný útočný hráč Zdeněk Švéda a jeho absence je v poli vždycky znát. Domácí po dvou porážkách začali lépe a brzy se ujali vedení. Bohužel se neradovali dlouho, protože za tři minuty se hostům podařili vyrovnat.  Těsně před koncem poločasu šli domácí znovu do vedení. 

Na začátku druhé půle přidali domácí třetí gól a dvoubrankové vedení si udrželi až do konce utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic: V předposledním domácím utkání jsme chtěli vyhrát. Potřebovali jsme napravit dojem z předcházejících dvou utkání a hlavně se vzdálit z nebezpečného pásma hrozícího sestupem. Utkání rozhodly dva góly z konce prvního a ze začátku druhého poločasu.

TJ Sokol Opatovice
Josef Trávníček - hráč Opatovic: Dnes pro nás bylo reálné odvézt z Pačlavic bod. Nepodali jsme však moc dobrý výkon a domácí naše chyby dokázali potrestat.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - O. Dostalík [-] , J. Kocourek [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] - T. Vincenec [-] (75. M. Navrátil [-] ) , Z. Kapounek [-] , J. Brablík [-] , J. Božák [-] (55. J. Kuchtík [-] ) - L. Navrátil [-] (46. M. Bulant [-] ) , D. Vincenec [-] (65. J. Soldán [-] )

TJ Sokol Opatovice
Z. Švéda [-] - R. Štofko [-] , J. Trávníček [-] , M. Novotný [-] , M. Kolkop [-] - R. Grohmann [-] (40. P. Novotný [-] ) , M. Síkora [-] , M. Jelínek [-] , L. Jelínek [-] - D. Alán [-] , Z. Bárta [-]

Hráči zápasu: Z. Kapounek - M. Novotný .
Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.