Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert Radka Orálka


Branky


0

Komořany hrály v podstatě potřetí za sebou na domácím hřišti. V minulém kole měly volno a v předcházejících dvou kolech porazily doma Ivanovice na Hané a Moravské Málkovice. Tentokrát je čekalo bohdalické béčko, které v minulém kole také sahalo po vítězství s vedoucími Ivanovicemi. Přímý souboj, ale vyzněl naprosto jednoznačně ve prospěch Komořan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl oboustranně neurovnaný a domácí již tradičně potřebovali vstřelit vedoucí gól, aby začali hrát svoji kombinační hru. Na střílení branek mají v Komořanech specialistu Radka Orálka. Ten vstřelil do poločasu ještě jeden gól a hosté tentokrát na obrat neměli.

Navíc hned na začátku druhé půle přidal stejný hráč ještě jednu branku a o výsledku bylo rozhodnuto. Hosté v úmorném vedru navíc odešli fyzicky a domácí pohodlně dokráčeli k vysokému vítězství. Radek Orálek vstřelil celkem čtyři branky a dvě další přidal Lukáš Brtník.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Dnes nás trenér dobře motivoval k dalšímu vítězství. Měli jsme více fyzických sil a těžké klimatické podmínky nám samozřejmě pomohl lépe snášet i příznivý vývoj utkání.

TJ Sokol Bohdalice B
Jaroslav Vala - hráč Bohdalic "B": Výsledek odpovídá naší hře, byli jsme bezzubí a navíc jsme udělali spoustu chyb v obranné hře. Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , J. Nohel [-] (75. J. Šrámek [-] ) - O. Kašlík [-] , D. Petr [-] , L. Brtník [-] , M. Potěšil [-] , L. Fládr [-] (60. T. Zouhar [-] ) - R. Orálek [-]

TJ Sokol Bohdalice B
M. Čelechovský [-] - J. Krška [-] , M. Formánek [-] , J. Vala [-] (50. Z. Julínek [-] ) , T. Dobšíček [-] - Z. Korkován [-] , M. Horák [-] , L. Langhammer [-] , J. Tesař [-] - J. Cingel [-] , R. Kudlička [-]

Hráči zápasu: R. Orálek .
Místo: Komořany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.