Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta Ivanovic na Hané


Branky


0

Vedoucí mužstvo tabulky má v poslední době problémy se sestavením mužstva a to se odráží také na výsledcích. Po první porážce v soutěži v předminulém kole v Komořanech, ztratilo  teď  další dva body v Bohdalicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si hosté vytvořili herní převahu a ve dvacáté minutě se Petrem Gottwaldem ujali vedení. Další šance ovšem neproměnili a ve čtyřicáté minutě je za to, domácí Miroslav Smejkal potrestal a srovnal skóre.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe opět domácím hráčům. Hned v první minutě druhé půle Honza Pacejka dostal domácí do vedení a po čtvrthodině zvýšil Lukáš Langhammer na tři jedna. Teprve poté začali hosté znovu hrát a s nepříznivým výsledkem se v žádném případě nechtěli smířit. v sedmdesáté minutě vstřelil Petr Gottwald svůj i ivanovický druhý gól. Dvě minuty před koncem stejný hráč vyrovnal. Z ivanovické strany to nebylo všechno a v devadesáté čtvrté minutě ještě Jiří Valach po rohovém kopu nastřelil tyč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Lukáš Podaný - hráč Bohdalic: Přestože naše béčko nastoupilo bez stabilních zkušených hráčů, dostalo se do dvoubrankového vedení a je hrozná škoda, že v závěru o vítězství přišlo.

TJ Slovan Ivanovice na Hané
René Moravec - trenér Ivanovice na Hané: V prvním poločase jsme z převahy vytěžili jen jeden gól a ještě jsme o vedení v závěru první půle přišli. Po katastrofálním začátku druhého poločasu jsme museli o konečnou remízu hodně bojovat.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
M. Čelechovský [-] - J. Tesař [-] (46. M. Břoušek [-] ) , M. Formánek [-] , J. Krška [-] , T. Dobšíček [-] - R. Vaculčík [-] , M. Horák [-] , L. Langhammer [-] , M. Záruba [-] - J. Pacejka [-] (80. D. Korkován [-] ) , M. Smejkal [-]

TJ Slovan Ivanovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Chmelař [-] , R. Moravec [-] , P. Szeliga [-] , P. Moravec [-] - D. Gergely [-] , P. Olejníček [-] , T. Kramel [-] , J. Medřický [-] (75. J. Svoboda [-] ) - P. Gottwald [-] , J. Valach [-]

Hráči zápasu: J. Pacejka - P. Gottwald .
Místo: Bohdalice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.