4:1
(2:0)
88. T. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice se rozstřílely


Branky


1. O. Valehrach (vl.) , 21. M. Autrata , 72. P. Kozák , 80. O. Petružela - 88. T. Tůma
0

V průběhu jarní části soutěže si hoštický trenér František Přibylík několikrát postěžoval, že jeho mužstvo nehraje špatně, ale že má velké problémy s proměňováním brankových příležitostí. V posledních dvou kolech nastříleli hoštičtí hráči osm branek a zdá se že mají po problémech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním polčase byla hra vyrovnaná, ale hosté již od prvníminuty kdy si dali vlastní gól prohrávali. Ve dvacáté první minutě v střelil Miloš Autraza druhou branku a hostům nezbývalo nic jiného než se vrhnout do útoku a zkusit zápas otočit. Jejich snaha, ale končila na výborně chytajícím brankáři domácího mužstva Jiřím Jenáčkovi. 

Druhá půle byla již převážně v režii domácích, kteří v závěru svoje vítězství povrdili dalšími dvěma brankami. Hosté snížili až těsně před koncem z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Ve vyrovnaném prvním poločase, kdy jsme rychle a snadno přišli k vedení, nás podržel perfektně chytající Jirka Jenáček. Ve druhé půli jsme si vytvořili převahu a šance, proto body po právu zůstaly doma.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Po špatném začátku jsme byli nuceni útočit a i když domácí pro nás byli hratelným soupeřem, dokázali naše chyby v obraně potrestat. Dnes jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] , J. Toman [-] - V. Kocourek [-] (46. M. Hlaváč [-] ) , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , M. Autrata [-] - M. Lanc [-] (72. O. Petružela [-] ) , P. Orbán [-] (75. M. Bednář [-] )

TJ Habrovany
O. Valehrach [-] - P. Dobeš [-] , Z. Motlidba [-] , J. Pořízek [-] (25. A. Skřivánek [-] ) , R. Kopač [-] - L. Tomek [-] , R. Novotný [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - L. Pořízek [-] , T. Tůma [-]

ŽK: 89. V. Petružela .
Hráči zápasu: J. Jenáček - M. Luska .
Místo: Hoštice-Heroltice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.