Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní vítězství Račic


Branky


0

Račice pod novým trenérem sice v minulém kole na domácím hřišti zlepšení nepotvrdily, ale v Nesovicích dokázaly poprvé na jaře zvítězit. Takže v posledních třech kolech získaly čtyři body a zdá se, že začínají dostávat novou chuť do hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla hra neurovnaná a žádné mužstvo nedokázalo vstřelit branku. 

Ve druhé části hry si domácí mužstvo vytvořilo převahu, ale hosté jejich snahu přerušili, když Jan Holý vstřelil vedoucí branku Račic. Domácí rychle stav utkání otočili dvěmi brankami z pokutových kopů, které s přehledem proměnil Tomáš Zabloudil. V hektické čtvrthodině hry, ale dokázali hosté dvěma góly Pavla Chaloupky strhnout vedení opět na svoji stranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: V prvním poločase jsme nehráli dobře a když jsme ve druhém naši útočnou hru zlepšili, potrestali hosté naše chyby v obraně třemi brankami. Proto zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Račice
Petr Formánek - hráč Račic: Dokázali jsme s domácími odehrát vyrovnaný zápas, v divokém závěru jsme byli šťastnější a dokázali jsme vstřelit o jednu branku víc jako oni.



Sestavy


TJ Sokol Nesovice
T. Kobelka [-] - R. Blaž [-] , M. Kazimír [-] , L. Šmíd [-] , P. Homola [-] - T. Zabloudil [-] , M. Spirit [-] , M. Staněk [-] , P. Blecha [-] - P. Nezdařil [-] , P. Pacula [-] (80. K. Vašák [-] )

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - M. Zachrla [-] , P. Formánek [-] , J. Holý [-] , R. Sedlák [-] - O. Šimko [-] , P. Kučera [-] , P. Chaloupka [-] , J. Kudlička [-] (86. T. Zezula [-] ) - J. Kala [-] , Z. Ulrich [-]

Hráči zápasu: T. Zabloudil - P. Chaloupka .
Místo: Nesovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.