Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hody se ve Chvalkovicích na Hané fotbalově nevydařily.


Branky


0

Jedno z nejlepších mužstev jara má v posledních třech utkáních smůlu a uhrálo pouze jeden bod. Po překvapivé domácí porážce s Pačlavicemi, prohráli chvalkovičtí nezaslouženě v Drnovicích a ani sobotní hodové utkání se jim nevydařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyzněl pro hosty, kteří se hned v páté minutě Zdeňkem Švédou dostali do vedení. Domácím se hra nedařila, nepřesně kombinovali a tak se dostali ke slovu opět hosté a opět Zdeněk Švéda. Do šaten šly Opatovice s dvoubrankovým náskokem.

Domácí se v šatně dali dohromady a druhý poločas začali mnohem lépe. Během patnácti minut dokázali srovnat skóre. Opatovičtí, přestože nehráli v kompletní sestavě a navíc již hráli o deseti, chtěli ve Chvalkovicích vyhrát. V šedesáté osmé minutě šli Davidem Alánem znovu do vedení. Domácí pak přes veškerou snahu dokázali těsně před koncem, Josefem Hradilem jenom vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák - hráč Chvalkovic na Hané: V prvním poločase jsme se nemohli dostat do zápasu, hra se nám nedařila a hosté se zaslouženě dostali do vedení. Druhý poločas jsme odehráli mnohem lépe dostávali jsme se do šancí, ale hosty dlouho držel brankář Pavel Mašlík. V závěru se nám přece jen podařilo alespoň vyrovnat.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Dnes jsme byli lepším mužstvem, domácí se trápili a o výsledku utkání rozhodl výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Kudyn [-] - V. Baranay [-] , D. Neckář [-] (60. D. Churý [-] ) , J. Novák [-] , M. Šášek [-] - K. Šášek [-] , J. Tumma [-] , T. Churý [-] , J. Pospíšil [-] - D. Neckář [-] , J. Hradil [-]

TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - L. Jelínek [-] , J. Trávníček [-] , R. Štofko [-] , F. Kučera [-] - P. Novotný [-] , M. Síkora [-] , Z. Bárta [-] , R. Grohmann [-] - Z. Švéda [-] , D. Alán [-]

ŽK: 65. L. Jelínek . ČK: 65. L. Jelínek .
Hráči zápasu: T. Churý - J. Trávníček .
Místo: Chvalkovice na Hané.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.