Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní fotbal v Kučerově.


0

V Kučerově se hrál velmi pohledný zápas s velkým množstvím dramatických situací, se spoustou brankových příležitostí a velkým množstvím gólů na obou stranách. Konečný výsledek je možná pro domácí příliš krutý. Hosté totiž v posledních minutách obou poločasů dokázali strhnout vedení na svoji stranu. Hlavní postavou utkání byl drnovický záložník Radek Pytela, který byl u všech čtyřech gólů hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe domácím a již v šesté minutě je dostal Jan Kolář do vedení. Bohužel pro ně, ale jejich radost netrvala dlouho, téměř vzápětí si Radek Pytela dokázal zpracovat těžkou přihrávku Zbyňka Zbořila, prošel obranou domácích a vyrovnal. Ve dvanácté minutě si role oba hráči vyměnili a po zpětné přihrávce Radka Pyteli skóroval Zbyněk Zbořil. Ve třicáté třetí minutě tento hráč nepochopitelně fauloval ve vlastní šestnáctce a Jan Zahradníček z pokutového kopu vyrovnal. Potom přišly pohledné akce a vyložené šance na obou stranách, ale oba dva brankáři se při nich vyznamenali. V poslední minutě prvního poločasu po pěkné kombinační akci Dušan Švanda, Radek Pytela a Matěj Strnad, posledně jmenovaný nadvakrát překonal Martina Paštěku a poslal hosty do vedení.

Také druhý poločas začal lépe pro domácí a v padesátá čtvrté minuté Libor Martínek zakončil svůj brejk nekompromisní střelou do šibenice. Nerozhodný stav, ale nevyhovoval žádnému mužstvu a obě se snažila strhnout vedení na svoji stranu. Byly k vidění pěkné akce, brankové příležitosti a také vynikající zákroky brankářů. Asi největší šanci měl z domácího mužstva Pavel Raclavský, kterého vychytal střídající Mirek Raška. Hosté měli také dobré šance a ještě v devadesáté minutě poslal Štefan Hrubša střelu do šibenice domácí branky, ale Martin Paštěka ji dokázal vytěsnit na roh. Potom rozlobil domácí diváky i hráče rozhodčí, který zapískal zákrok na Radka Pytelu a nařídil přímý kop, když těsně před tím neodpískal evidentní přidržení domácího útočníka Štefanem Hrubšou v pokutovém území hostů. Emoce se ještě zvýšily po tom, když Štefan Hrubša přímý kop proměnil ve vítěznou branku hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Obě mužstva předváděla fotbal dobré úrovně, byl to remízový zápas a o naší porážce rozhodl sporný gól v nadstaveném čase.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Dobrý zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách. Myslím si, že jsme byli fotbalovější a nakonec se štěstí přiklonilo na naši stranu.



Sestavy


TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - R. Vít [-] , R. Zabloudil [-] , T. Bednařík [-] , F. Petko [-] (65. L. Szendrei [-] ) - O. Peitl [-] (10. T. Valach [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Zahradníček [-] , J. Kolář [-] - L. Kuba [-] (85. M. Klúč [-] ) , L. Martínek [-] (68. P. Raclavský [-] )

FK Drnovice B
L. Polášek [-] (46. M. Raška [-] ) - V. Polišenský [-] (65. J. Weber [-] ) , I. Drbal [-] , M. Slavíček [-] , V. Zbořil [-] - O. Böhm [-] , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] - Z. Zbořil [-] , M. Strnad [-]

Hráči zápasu: J. Zahradníček - R. Pytela .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.