Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Málkovice daly doma čtyři góly


Branky


0

V příjemném prostředí málkovického hřiště kam domácí fanoušci rádi chodí, góly do branek hostů na jaře moc nepadaly. V tomto kole se domácí hráči rozstříleli a do sítě pačlavického béčka nastříleli hned čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravské Málkovice nehrají špatný fotbal, ale v jarních zápasech se jim až na výjimky v Račicích a Habrovanech, nedařilo proměňovat brankové příležitosti. V nedělním zápase udělali radost svým příznivcům tím, že dobře hráli a do šaten odcházeli s dvoubrankovým vedením.

Ve druhém poločase ještě dvě branky přidali a zaslouženě vysoko zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ivo Brhel - trenér Moravských Málkovice: Dnes jsme nejenom hráli dobře, ale také se nám dařilo proměňovat šance. Hosté nás tentokrát moc neohrožovali, tak jsme celkem pohodlně konečně doma zvítězili.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovice: Přestože nám chyběl pouze stoper Kamil Kyas, tentokrát jsme zápas nezvládli. Nevytvořili jsme si téměř žádné šance a bylo by těžké někoho z mužstva pochválit. Soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - R. Trněný [-] , P. Harásek [-] , R. Doupovec [-] (82. M. Konečný [-] ) , K. Klvač [-] - M. Vojtek [-] (46. R. Posolda [-] ) , L. Grmela [-] , J. Sedláček [-] , M. Pavlík [-] - J. Krejčiřík [-] (65. D. Judas [-] ) , M. Zbořil [-] (73. D. Langhamer [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice B
O. Dostalík [-] - F. Hanák [-] , L. Novák [-] , J. Kocourek [-] , O. Dostalík [-] - D. Vincenec [-] , Z. Kapounek [-] , T. Kocourek [-] (30. M. Navrátil [-] ) , J. Brablík [-] - M. Bulant [-] , V. Keršner [-]

Hráči zápasu: J. Sedláček .
Místo: Moravské Málkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.