3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 13:15

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice-Dětkovice "B" i nadále na jaře bez porážky.


Branky


0

V souboji dvou na jaře neporažených mužstev jednoznačně zvítězili domácí, kteří zopakovali svůj výkon z Chvalkovic na Hané a přejeli svého soupeře rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pokračují ve svých dobrých výkonech a potěšili svoje příznivce dalším vysokým vítězstvím. V prvním poločase se ujali na začátku domácí hráči vedení a hosté nedokázali během celé první části hry odpovědět. Navíc domácí mužstvo svoje vedení brankou do šatny navýšilo.

Ve druhém poločase se hosté nestačili ani pořádně nadechnout k nějaké větší snaze o zkorigování výsledku a domácí Jan Božák vstřelil třetí branku. Hostům se v tomto utkání příliš nedařilo a tak pačlavští hráči, celkem snadno, dotáhli utkání do vítězného konce. Největší vzruch přinesla osmdesátá třetí minuta kdy domácí hráč Dan Navrátil obdržel žlutou a pak po konzultaci rozhodčích červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic "B": Utkání rozhodly branky vstřelené na začátku a na konci prvního poločasu. Hru ve druhém poločase jsme měli pod kontrolou a tak pokračujeme v úspěšném tažení jarní částí soutěže.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Dnes jsme neměli k dispozici všechny hráče a tak jsme měli trochu problémy se složením mužstva. Navíc jsme podali špatný výkon. V současné době neproměňujeme brankové příležitosti a proto jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - F. Hanák [-] (46. D. Vincenec [-] ) , K. Kyas [-] , O. Dostalík [-] , J. Kocourek [-] - L. Novák [-] (67. T. Kocourek [-] ) , Z. Kapounek [-] , J. Brablík [-] , T. Vincenec [-] (57. J. Božák [-] ) - V. Keršner [-] (57. D. Navrátil [-] ) , M. Bulant [-] (75. M. Navrátil [-] )

TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - R. Vít [-] , J. Zahradníček [-] , R. Zabloudil [-] , T. Bednařík [-] - J. Šírek [-] , L. Martínek [-] (60. M. Klúč [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Kolář [-] - O. Peitl [-] , P. Raclavský [-]

ŽK: 83. D. Navrátil - 26. J. Kolář . ČK: 83. D. Navrátil .
Hráči zápasu: Z. Kapounek .
Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.