Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick drnovického veterána Štefana Hrubši


Branky


0

V souboji dvou mužstev z předních příček tabulky se o druhé místo utkaly domácí FKD "B" a Chvalkovice na Hané. V utkání dobré úrovně padaly góly až ve druhém poločase, ale nakonec o výsledku rozhodla sporná penalta těsně před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Drnovic napravit zaváhání z minulého kola, podporování početnou skupinou svých fanoušků. V prvním poločase domácí mužstvo přesně kombinovalo a postupnýmí útoky zatlačilo hosty na jejich polovinu. Rychlé protiútoky, které vznikaly většinou po chybné, příliš profesorské rozehrávce, dokázala obrana vyřešit a tak více příležitostí strhnout vedení na svoji stranu měli domácí. Ve snaze překonat dobře chytajícího brankáře Petra Hodulíka vynikal Pišta Hrubša, který do poločasu dvakrát z dobré pozice hlavičkoval mimo bránu. Hostům při rychlých brejcích evidentně chyběla větší  podpora ze záložní řady a tak uniknuvší hráč musel téměř vždy zakončovat sám.

Nejzajímavější částí utkání byl začátek druhého poločasu. Ve 49.minutě po slibné kombinační akci zahrával domácí Oldřich Böhm rohový kop. Hostující obránci se nepoučili z prvního poločasu a Pišta Hrubša se napotřetí hlavou trefil přesně k tyči. Než se hosté stačili vzpamatovat, tak o dvě minuty později, odcentroval Dušan Švanda a Pišta Hrubša znovu osvědčil vynikající výběr místa a po efektní "rybičce" vstřelil hlavou druhý gól. Rychlé vedení domácí hráče asi uspokojilo, ale hosté se zrovna tak rychle zvedli. O pět minut později po pěkné kolmé přihrávce Jakub Pospíšil snížil na 2:1 a že i hosté umí dávat krásné branky, ukázal Tomáš Churý, který také "rybičkou" vyrovnal. O pár minut později zahrával Dušan Švanda přímý kop z osmnácti metrů a jeho dobře mířenou střelu vyhlavičkoval střelec posledního gólu z brankové čáry. V poslední půlhodině se snažila obě mužstva strhnout vedení na svoji stranu. Větší šance měli domácí, většinou po pravé straně unikl Radek Pytela a z jeho přihrávek měli blízko ke gólu jak Zbyněk Zbořil, tak Oldřich Böhm. Rozhodnutí přinesl střet hostujícího brankáře Petra Hodulíka s Radkem Pytelou, po kterém rozhodčí odpískal pokutový kop. K míči se postavil Pišta Hrubša a zkompletoval svůj hattrick. Závěr kvalitního a zajímavého zápasu ještě pokazilo zranění hostujícího Jožky Hradila po "žlutém faulu" Mirka Rašky a tak konec utkání vyzněl trošku rozpačitě.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - hrající trenér FKD "B": Po celé utkání jsme byli fotbalovější, ale v prvním poločase jsme nedokázali proměnit svoje příležitosti. Na začátku druhé půle po vstřelení druhé branky jsme se příliš uspokojili a dovolili hostům vrátit se do zápasu. Rozhodující gól jsme dali z penalty, za kterou se sice hosté zlobili, ale podle mě jim rozhodčí v prvním poločase dvě penalty odpustil.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Josef Hradil - trenér Chvalkovic na Hané: Náš výkon v prvním poločase byl příliš poznamenaný porážkou v minulém kole. Soupeř byl velmi dobrý na míči a povedl se mu vstup do druhého poločasu. Naštěstí jsme stejně rychle vyrovnali. Vyrovnaný zápas rozhodla penalta, kterou viděl jen rozhodčí.



Sestavy


FK Drnovice B
L. Polášek [-] - V. Polišenský [-] , M. Slavíček [-] , I. Drbal [-] , V. Zbořil [-] - R. Pytela [-] , Š. Hrubša [-] , D. Švanda [-] , O. Böhm [-] (85. J. Vondřich [-] ) - Z. Zbořil [-] , J. Weber [-] (65. M. Raška [-] )

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Hodulík [-] - D. Neckář [-] , J. Novák [-] , M. Šášek [-] , V. Baranay [-] - D. Neckář [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , K. Šášek [-] , J. Hradil [-] - T. Churý [-] (70. D. Šimeček [-] )

ŽK: 86. M. Raška .
Hráči zápasu: Š. Hrubša - T. Churý .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.