Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Opatovicích


Branky


0

Nesovické problémy se sestavou nemají konce. Pro toto utkání se trenéru Dušanu Sádlíkovi omluvilo osm hráčů. Opatovicím se marodka téměř úplně vylidnila a trenér Hubert Jelínek si opět pohodu v mužstvu pochvaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do čtyřicáté minuty to v Opatovicích na žádnou velkou přestřelku nevypadalo. V závěru první půle vstřelil domácí Matěj Novotný  dva slepené góly a poločasový výsledek byl jednoznačný.

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Matěj Novotný za dvanáct minut zkompletoval čistý hattrick a za dalších deset minut vstřelili domácí další dva góly. Hosté se však nevzdávali a odpověděli také dvěma slepenými brankami. Domácí, ale v poklidu dovedli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Od třicáté minuty jsme byli jasně lepší, hráči si s chutí zastříleli a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Přestože jsme vysoko prohráli, musím poděkovat všem jedenácti hráčům, kteří utkání odbojovali a snažili se výsledek zkorigovat i za stavu nula šest. Do čtyřicáté minuty jsme hráli vyrovnaný zápas, vytvořili jsme si šance, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř nám v úseku dvaceti minut nastřílel pět gólů a o výsledku bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - R. Štofko [-] , J. Trávníček [-] , M. Novotný [-] , F. Kučera [-] - L. Jelínek [-] (75. P. Novotný [-] ) , M. Síkora [-] , M. Jelínek [-] , R. Grohmann [-] (87. V. Bezděk [-] ) - Z. Bárta [-] , D. Alán [-]

TJ Sokol Nesovice
M. Sádlík [-] - P. Homola [-] , M. Spirit [-] , M. Kazimír [-] , R. Blaž [-] - P. Tichý [-] , P. Pacula [-] , K. Vašák [-] , T. Zabloudil [-] - P. Nezdařil [-] , D. Odrazil [-]

Hráči zápasu: M. Novotný .
Místo: Opatovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.