0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Račice bod z Bohdalic doma nepotvrdily.


Branky


0

Račické mužstvo podalo v minulém kole sympatický výkon v Bohdalicích a také téměř celý poločas vzdorovalo i Hošticím-Herolticím. Dvě branky v závěru první půle a na začátku druhé rozhodly o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, se bez středního obránce se zkušenostmi z vyšších soutěží, Jana Holého, úspěšně bránili až do čtyřicáté druhé minuty, kdy se prosadil hoštický Vratislav Kocourek. Tento gól do šatny byl pro hosty velmi důležitý a uklidňující. Protože do té doby měli sice herní převahu, ale tak, jak je v poslední době u nich zvykem, bez gólového vyjádření.

Navíc ke "gólu do šatny" přidali hosté ve čtyřicáté šesté minutě "gól ze šatny" a to byly asi rozhodující momenty utkání. Když kolem šedesáté minuty přidali hosté další dvě branky, zrodilo se pro hoštické mužstvo, vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Račice
Petr Formánek hráč Račic: V kombinované sestavě jsme dlouho odolávali tlaku hostů. Jak jsme obdrželi branky ukázalo se, že soupeř je lepší a zaslouženě vyhrál.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Rozhodující pro naše vítězství byly góly Vratislava Kocourka na konci prvního a Miloše Autraty na začátku druhého poločasu. Do té doby jsme nemohli nemohli překonat dobře chytajícího brankáře domácích.



Sestavy


TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - M. Zachrla [-] , P. Formánek [-] , T. Zezula [-] , R. Sedlák [-] - O. Šimko [-] , P. Kučera [-] , J. Šimko [-] , P. Chaloupka [-] - Z. Ulrich [-] , J. Kudlička [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - T. Hlaváček [-] , V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , J. Toman [-] - M. Autrata [-] , V. Kocourek [-] (65. F. Kocourek [-] ) , P. Kozák [-] , J. Kocourek [-] - M. Lanc [-] , Z. Šváb [-]

ŽK: 67. F. Kocourek .
Hráči zápasu: P. Sotolář - V. Kocourek .
Místo: Račice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.