4:1
(1:1)
32. J. Vala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habrovany si před domácími diváky napravily dojem.


Branky


0

Mužstvo Habrovan mělo v minulém kole volno a tak měli hráči čas zapomenout na nepovedené poslední domácí utkání, ve kterém vysoko prohráli s mužstvem Komořan. Tentokrát si dobře zahráli i zastříleli. Bohdalické béčko zachránil od vyšší porážky pouze dobře chytající brankář Martin Čelechovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku utkání si domácí vytvořili převahu a několik dobrých příležitostí. Při nich podržel své mužstvo brankář hostí Martin Čelechovský. Potom se hra srovnala, ale domácí byli stále nebezpečnějším celkem. Proto bylo docela překvapivé, když ve třicáté druhé minutě napřáhl ze dvaceti metrů, dobře hrající, Jaroslav Vala a překonal domácího brankáře Radka Dvořáčka. Domácím trvalo deset minut než se vzpamatovali, ale potom unikl po levé straně Lukáš Pořízek a připravil perfektní přihrávkou gól pro Martina Jakeše.    

Hned na začátku druhého poločasu se hostům zranil, do té doby jejich nejlepší hráč, Luboš Surák a převaha domácích ve středu hřiště se ještě zvýraznila. Přetížená obrana hostů začala dělat chyby a domácí je dokázali potrestat. Napřed přeletěl centr z levé strany celou obranu hostí a Michal Pořízek vstřelil vedoucí branku. Potom se v pokutovém území hostů uvolnil Martin Jakeš a zvýšil na tři jedna. V sedmdesáté šesté minutě, opět po chybě obrany, uzavřel skóre zápasu Lukáš Pořízek. V závěru ještě musel několikrát čarovat brankář hostů Martin Čelechovský, který zabránil ještě vyššímu vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička trenér Habrovan: V prvním poločase jsme neproměnili šance a dostali zbytečný gól, který nás znervóznil. Naštěstí jsme ještě do poločasu vyrovnali. Ve druhém poločase jsme šance proměnili a proto jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Bohdalice B
David Korkován trenér Bohdalic "B": V prvním poločase jsme podali docela dobrý výkon, ale ve druhém po vystřídání jsme již neudrželi míč a zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - O. Valehrach [-] (63. R. Kopač [-] ) , J. Pořízek [-] (51. T. Tůma [-] ) , P. Dobeš [-] , Z. Motlidba [-] - A. Skřivánek [-] (80. V. Kolejka [-] ) , L. Tomek [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - L. Pořízek [-] , M. Jakeš [-]

TJ Sokol Bohdalice B
M. Čelechovský [-] - J. Krška [-] , M. Formánek [-] , R. Prachař [-] , T. Dobšíček [-] - V. Svědínek [-] , J. Vala [-] , L. Surák [-] (48. J. Cingel [-] ) , M. Horák [-] - M. Záruba [-] , R. Vaculčík [-]

ŽK: 66. J. Vala .
Hráči zápasu: M. Jakeš - M. Čelechovský .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.