Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 14:00

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ivanovice na Hané poprvé v celé soutěži prohrály.


0

Zatím bez jedinné porážky procházelo mužstvo Ivanovic na Hané soutěží a ani teď není pochyb, že se po roce do vyšší soutěže vrátí. Na výkonu a výsledcích se samozřejmě projevují zranění a nemoci stabilních hráčů. Ovšem také Komořany patří mezi nejlepší mužstva soutěže a jejich poslední výsledky slibovaly dramatické utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se snaží hrát kombinační fotbal s postupnými útoky a vypracovat si jasné brankové příležitosti. Domácí využívají jednodušší hru založenou na rychlých protiútocích. Tato taktika jim v prvním poločase vycházela.  Na vedoucí branku, kterou vstřelil dobře hrající Radek Orálek, sice hosté bleskurychle odpověděli, ale do poločasu vstřelili domácí ještě dva góly. Takže o přestávce měli Komořany dvoubrankový náskok. 

Ve druhém poločase domácí svoje vedení bránili a Ivanovice se snažili s výsledkem ještě něco udělat. Po snížení na rozdíl jedné branky se zdálo, že by se to hostům mohlo podařit, ale jejich převaha žádné velké šance nepřinesla. V závěru zápasu ještě vstřelilo každé mužstvo po jednom gólu a konečný výsledek přinesl radost domácím.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Na utkání jsme se těšili a chtěli jsme něco uhrát. Líp se nám hraje proti techničtějším mužstvům, protože máme větší prostor pro ryclé protiútoky. Myslím si, že jsme dnes měli víc šancí a proto jsme vyhráli.

TJ Slovan Ivanovice na Hané
Petr Olejníček - hráč Ivanovic na Hané: Nezvládli jsme v prvním poločase rychlé protiútoky domácích. Ve druhém poločase, kdy jsme hráli do plných, jsme si nedokázali připravit příležitosti, ze kterých bychom vstřelili branky.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] (55. Z. Konečný [-] ) , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , J. Kristek [-] - O. Kašlík [-] , D. Petr [-] (70. T. Zouhar [-] ) , L. Brtník [-] , M. Hrdlík [-] , J. Nohel [-] - R. Orálek [-]

TJ Slovan Ivanovice na Hané
K. Vybíral [-] - J. Chmelař [-] , R. Moravec [-] (65. J. Medřický [-] ) , P. Szeliga [-] , T. Stašo [-] - D. Gergely [-] , T. Kramel [-] , P. Olejníček [-] , M. Tkáč [-] - P. Gottwald [-] , J. Valach [-]

Místo: Komořany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.