2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Račice vezou první jarní bod z Bohdalic


Branky


0

Hosté z Račic vzhledem k problémům se sestavením mužstva přijeli do Bohdalic pouze s jedenácti hráči, ale s novým trenérem Petrem Uhlířem. V Bohdalicích, ale do posledních minut utkání vedli. Domácí vyrovnali po rohovém kopu těsně před koncem zápasu.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bohdalickém "B" mužstvu se snaží zabudovat mladé hráče, ale do prvního poločasu nastoupilia nejsilnější sestava, s cílem rozhodnout utkání a připravit pro "mladé pušky" klidný druhý poločas. Přestože měli domácí převahu, vedení se po čtvrthodině hry ujali hosté. Do poločasu sice Miroslav Smejkal dokázal vyrovnat, ale hosté tentokrát o vítězství dál bojovali.   

Také na začátku druhé půle šli hosté rychle do vedení. Domácí si opět vynutili výraznou převahu, ale dobře chytajícícho brankáře Petra Sotoláře se jim podařilo překonat až v samotném závěru utkání, po propadnutém rohovém kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Radim Prachař - hráč Bohdalic: Čekali jsme, že v prvním poločase rozhodneme o našem vítězství a do druhého prostřídáme mladé hráče, Nakonec jsme rádi, že se nám podařilo vyrovnat.

TJ Sokol Račice
Petr Formánek - asistent trenéra Račic: Podali jsme nejlepší výkon v jarní části soutěže. Mrzí nás, že jsme o vítězství přišli v posledních minutách zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
M. Čelechovský [-] - J. Tesař [-] (46. O. Krecl [-] ) , R. Prachař [-] , M. Formánek [-] , T. Dobšíček [-] - R. Vaculčík [-] , L. Langhammer [-] , L. Podaný [-] (65. V. Svědínek [-] ) , D. Korkován [-] ( J. Cingel [-] ) - J. Pacejka [-] (46. M. Horák [-] ) , M. Smejkal [-]

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - R. Sedlák [-] , J. Holý [-] , P. Formánek [-] , M. Zachrla [-] - O. Šimko [-] , P. Kučera [-] , P. Chaloupka [-] , J. Šimko [-] - P. Vičar [-] , Z. Ulrich [-]

Místo: Bohdalice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.