0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 12:15

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nesovice pronásledují zranění.


Branky


0

S naprostou pravidelností musí trenér Nesovic v každém zápase hned v úvodu některého hráče střídat pro zranění. Tentokrát se do sestavy po nemoci vrátil kvalitní střední záložník Bohuslav Mašlík, ale již v desáté minutě opustil hřiště pro zranění. Od té doby na hřišti kralovali hosté a přesvědčivě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil domácím a v průběhu deseti minut si vypracovali dvě brankové příležitosti. Potom převzali iniciativu hosté a ve třicáté minutě se ujali Zbyňkem Zbořilem vedení.

Také začátek druhé půle patřil domácím, ale v padesáté osmé minutě kopal stejný hráč pokutový kop za faul na Radka Pytelu a zvýšil vedení hostů na dva nula. Zbytek zápasu měli drnovičtí hráči hru pod kontrolou a v samotném závěru vstřelil třetí branku Vítězslav Zbořil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Dnes se nám podařilo trochu lépe poskládat sestavu, ale zranění se nám stále nevyhýbá. Kompletní jsme hráli pouze deset minut. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál.

FK Drnovice B
Vítězslav Zbořil - asistent trenéra FKD "B": Mimo šance v úvodu utkání domácí hráči naši branku příliš neohrozili. My jsme svoje příležitosti dokázali proměnit a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Nesovice
M. Sádlík [-] - M. Spirit [-] , M. Kazimír [-] , J. Pouska [-] , L. Šmíd [-] (82. K. Vašák [-] ) - P. Tichý [-] , B. Mašlík [-] (10. P. Homola [-] ) , K. Nedoklanov [-] (68. P. Blecha [-] ) , P. Pacula [-] - T. Zabloudil [-] , M. Staněk [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - V. Polišenský [-] , M. Slavíček [-] , I. Drbal [-] , V. Zbořil [-] - J. Weber [-] , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] - O. Böhm [-] , Z. Zbořil [-]

Hráči zápasu: M. Sádlík - M. Raška .
Místo: Nesovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.