1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení ve Chvalkovicích na Hané


Branky


0

Papírově, se podle postavení v tabulce a jednoznačných výsledků domácího mužstva, mělo jednat o vítězství Chvalkovic. "B" mužstvo Pačlavic opět dokázalo, že soutěž je vyrovnaná a vyhrát se dá všude. Přestože, až na jednu výjimku nastoupilo ve standardní sestavě, veze si ze hřiště favorita výrazné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních dvaceti minutách se zápas vyvíjel podle předpokladů. Domácí si vytvořili převahu, ale jako první se gólově prosadili hosté. Po vstřelené brance se hosté uklidnili a nadále podávali velmi dobrý kolektivní výkon.  

Ve druhém poločase hosté rychle přidali druhý gól. Domácím se podařilo odpovědět vstřelení kontaktní branky, ale to bylo z jejich strany všechno. V závěru utkání hosté dokázali svoje vítězství vylepšit dalšími dvěma brankami a zaslouženě zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - vedoucí mužstva Chvalkovic na Hané.: Byl to náš nejhorší výkon na jaře. Góly\ jsme dostávali po chybách a mužstvo se nedokázalo koncentrovat na otočení vývoje utkání v náš prospěch. Na výkonu se určitě podepsala i špatná příprava na utkání.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic: Nastoupili jsme s pochopitelným respektem ke kvalitě soupeře a domácí měli také prvních dvacet minut převahu. Po vstřelení první branky se nám začalo dařit a na konec vezeme domů tři body za vysoké vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - V. Baranay [-] , J. Novák [-] , T. Churý [-] , M. Šášek [-] - K. Šášek [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] - D. Neckář [-] , J. Tumma [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - D. Vincenec [-] (60. T. Kocourek [-] ) , K. Kyas [-] , O. Dostalík [-] , T. Kroupa [-] - J. Brablík [-] , J. Božák [-] (46. D. Navrátil [-] ) , Z. Kapounek [-] , L. Novák [-] (65. M. Navrátil [-] ) - J. Kocourek [-] , M. Bulant [-] (46. T. Vincenec [-] )

Místo: Chvalkovice na Hané.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.