Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Komořany dosáhly povinného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože domácí nehráli úplně podle svých představ, dostali se po prvním poločase po brankách Jakuba Sedláka a Tomáše Šimáčka do dvoubrankového vedení.

Ve druhém poločase se podařilo hostům po rohovém kopu snížit a domácí, přestože nastřelili ze svých šancí tyč a břevno, svoje vítězství potvrdili až v závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Vzhledem k postavení mužstev v tabulce jsme šli do utkání s cílem vyhrát. Pokud se nám dařilo hru zklidnit, kombinovat tak jsme si vytvářeli šance a dostali jsme se do vedení. Po obdržení kontaktní branky jsme znervózněli a přestože jsme měli neustálou převahu, teprve v závěru jsme utkání definitivně rozhodli.

TJ Sokol Račice
Petr Formánek - trenér Račic: Protože zranění hráči nejen, že se nevracejí, ale naopak přibývají, byl jsme nucen nastoupit v základní sestavě. Myslím si, že jsme zápas odehráli důstojně a po snížení na dva jedna, jsme při troše stěstí mohli pomýšlet i na bod.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Šrámek [-] (46. R. Prokop [-] ) , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , J. Kristek [-] - O. Kašlík [-] , D. Petr [-] (60. Z. Konečný [-] ) , L. Brtník [-] , M. Hrdlík [-] , J. Nohel [-] (82. M. Potěšil [-] ) - J. Sedlák [-] (60. R. Orálek [-] )

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - P. Vašek [-] , J. Holý [-] , P. Formánek [-] , T. Zezula [-] - J. Kala [-] , P. Chaloupka [-] , P. Kučera [-] , Z. Přecechtěl [-] - P. Vičar [-] , O. Šimko [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.