0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kučerov sice v páteční dohrávce v Komořanech dostal první jarní branku a ztratil první jarní dva body, ale v Nesovicích opět naplno bodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mají velké problémy se sestavením mužstva z důvodu zranění a pracovního zaneprázdnění hráčů. Proto i v tomto utkání museli spoléhat spíše na bojovnost, nasazení a kolektivní výkon celého mužstva. Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané, na hřišti se víc bojovalo než hrál fotbal. Nesovice branku hostí příliš neohrožovali a protože ani hosté gól nevstřelili, skončil první poločas zaslouženě bez branek.

Na začátku druhého poločasu vypadl, jinak velmi dobře chytajícímu Michalu Sádlíkovi, míč z rukou a hostující Milan Krejčí celkem snadno dostal Kučerov do vedení. Potom měli domácí sice optickou převahu, ale brankáři Martinu Paštěkovi příliš příležitostí k vyniknutí nedali. Hosté přecházeli do rychlých protiútoků a protože zakončovali nepřesně, skóre se do konce zápasu již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nesovice
Dušan Sádlík - trenér Nesovic: Dnešní zápas rozhodla jedinná chyba, hráči bojovali a odvedli výkon na maximu svých možností. Protože jsme se málo pokoušeli o zakončení, nemohli jsme vstřelit ani vyrovnávací branku.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Vítězství nám dnes přinesl bojovný výkon celého mužstva, od začátku to vypadalo, že kdo dá první gól, vyhraje. My jsme měli to štěstí, že jsme využili jednu chybu, kterou domácí udělali a vezeme si tři body.



Sestavy


TJ Sokol Nesovice
M. Sádlík [-] - L. Šmíd [-] , M. Kazimír [-] , J. Pouska [-] , J. Šimčík [-] - P. Tichý [-] , M. Spirit [-] , M. Staněk [-] (46. D. Odrazil [-] ) , T. Zabloudil [-] - P. Pacula [-] , K. Vašák [-]

TJ Kučerov
M. Paštěka [-] - R. Vít [-] , T. Bednařík [-] , J. Zahradníček [-] , F. Petko [-] - P. Raclavský [-] (65. L. Szendrei [-] ) , L. Martínek [-] (88. L. Pěnička [-] ) , M. Krejčí [-] , J. Kolář [-] - O. Peitl [-] , L. Kuba [-]

ŽK: 45. M. Staněk - 71. L. Szendrei .
Místo: Nesovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.