M. Tvrz 21.
M. Tvrz 61.
2:3p.
(1:1)
29. J. Paluba
51. P. Neužil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnaný zápas rozhodly až pokutové kopy


Branky


21. M. Tvrz , 61. M. Tvrz - 29. J. Paluba , 51. P. Neužil (p.)
0

V předposledním podzimním zápase čekalo na hráče rezervy SK Rakovník další okresní derby. Po týden staré výhře nad rezervou Tatranu Rakovník tentokrát přijela Mšec. Utkání se odehrálo na hlavním hřišti Městského areálu SK Rakovník a diváci viděli zajímavé utkání, které přineslo rozuzlení až v pokutových kopech.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu týmu nefungovala rezerva tak precizně jako v předchozím zápase a pramenila z toho optická převaha hostující týmu. Do vedení se ovšem dostal domácí tým zásluhou M. Tvrze, který využil dlouhého míče Mareše okolo stopera Neužila a z blízkosti propálil Bartyzala na přední tyč – 1:0. Hostům se ovšem podařilo o osm minut vyrovnat, když nikým nehlídaný Paluba zakončil do protipohybu brankáře Hrbka – 1:0. Zbytek prvního poločasu již nic zajímavého nepřinesl. Hosté měli optickou převahu, ale nevytvořili si žádnou vyloženou šanci.

 

Vstup do druhého poločasu lépe vyšel hostům, kteří se dostali do vápna v 51‘ a Plaček fauloval zakončujícího hráče. Verdikt sudího byl po nápovědě svého asistenta jednoznačný – pokutový kop. Hostující kapitán Neužil Hrbka překonal a Mšec otočila zápas – 1:2. O deset minutu později Hertl vysunul do brejku Nováčka, který šel sám na Bartyzala. Ten sice jeho střelu vyrazil, ale jen k volnému M. Tvrzovi, který svým druhým gólem v zápase vyrovnal – 2:2.

 

Domácí obrana pracovala velmi dobře a hosty nepustila k vyložené příležitosti. Od 70‘ převzal iniciativu hry domácí tým. Červený po rohu Hertla parádně hlavičkoval, ale těsně minul branku. Krupička šel po pasu Sklenky sám na branku, ale jeho šanci zmařil včasným skluzem navrátivší Kučera. Další slibné akce domácí nedotáhli do zdárného konce, a tak musely vítěze určit penalty.

 

V dresu domácích proměnili: Kýzl, Hertl, P. Tvrz, Sklenka, Čech a v šesté sérii branku minul Mareš. V dresu hostů bylo všech šest střelců úspěšných: Lupák, Neužil, Zázvorka, Paluba, Kučera, Škutchan. Druhý bod tedy putoval do Mšece.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Hosté byli aktivnější v prvním poločase, my ve druhém poločase. Penalty jsou již loterie a my tentokrát měli méně štěstí.




Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - D. Titlbach [-] (68. M. Krupička [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Votroubek [-] , M. Tvrz [-] (81. J. Čech [-] ) , J. Plaček [-] (54. J. Sklenka [-] ) , P. Nováček [-] , M. Medřický [-] (46. R. Hertl [-] ) , J. Mareš [-] , Z. Červený [-] , P. Kýzl [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Bartyzal [-] - P. Heller [-] , J. Kučera [-] , T. Janoušek [-] - D. Mrázek [-] , O. Zázvorka [-] , K. Lupák [-] - J. Zeman [-] (86. M. Cífka [-] ) , P. Neužil [-] , J. Paluba [-] - J. Pelc [-] (66. R. Škutchan [-] )

ŽK: 52. R. Hertl , 55. P. Tvrz - 53. T. Janoušek , 73. K. Lupák , 89. D. Mrázek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - VOKOUN Daniel, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.