SESTAVA KOLA - 11.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 15.10.2022

0

Přinášíme vám sestavu 11. kola krajského přeboru! Komu z hráčů se tentokrát dařilo nejvíce? O tom můžete rozhodnout právě vy pomocí vašich hlasů. Za veškeré vaše hlasy předem mockrát děkujeme. 

Milan Žďánský (Třemošnice)

Tento jednačtyřicetiletý gólman udržel v náročném utkání proti Lázním Bohdaneč čisté konto a výrazným způsobem tak napomohl svému týmu zastavit velmi dobře rozjetého soupeře.

 

Jan Deml (Česká Třebová)

Levonohý obránce České Třebové podal proti rezervě Vysokého Mýta velmi dobrý výkon, který navíc okořenil důležitou asistencí.

 

Stanislav Mach (Heřmanův Městec)

Machovi se povedlo v 91. minutě rozhodnout vyrovnaný zápas s Chocní a v obdivuhodných čtyřiačtyřiceti letech tak zařídil svému týmu vydřené vítězství.

 

Petr Škeřík (Litomyšl)

Tomuto litomyšlskému obránci se povedlo skórovat proti Moravanům a krátce před koncem prvního poločasu tak svému týmu zajistil dvougólové vedení.

 

Tomáš Kirchner (Libišany)

Pravý obránce Libišan se dokázal prosadit proti Lanškrounu a svým gólem se tak podílel na nevídané výhře 8:0.

 

Adam Koreček (Horní Ředice)

Šestnáctiletý talent hrající za Horní Ředice vstřelil proti Přelouči svůj další gól a připsal si tak už čtvrtou branku v letošní sezóně, což je v šestnácti letech určitě co velmi působivé .

 

Lukáš Kraják (Libišany)

Libišanský kapitán proti Lanškrounu opět dvakrát skóroval a se svými deseti brankami se tak dostal až na dělené první místo tabulky střelců krajského přeboru.

 

Dominik Balog (Libišany)

Tomuto šikovnému fotbalistovi stačilo pouhých šest minut na to, aby si po svém příchodu na hrací plochu stihl připsat dvě rychlé branky a výrazně tak pomoci svému týmu k vysokému vítězství.

 

Jakub Říha (Libišany)

Další střídající hráč Libišan. Jakubovi stačily pouhé dvě minuty na to, aby po svém příchodu na hrací plochu vstřelil branku na průběžných 7:0.

 

Vojtěch Folta (Litomyšl)

Tomuto mladému útočníkovi se povedlo podruhé za sebou vstřelit hned dva góly v jednom utkání a za poslední dva zápasy si tak připsal krásné čtyři branky. Klobouk dolů!

 

Ondřej Vítek (Holice)

Zde máme dalšího dvougólového útočníka. Vítek vsítil dva góly do branky Pardubiček a výrazně se tak podepsal pod domácí výhru svého týmu.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2022 18:22 do 19.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.