Ježek SESTAVA ROKU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

3

Sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2022 12:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 6. 2022 21:05
Dobrý den, v první řadě bych chtěl pane Procházka poděkovat, že děláte tuto dobrovolnou činnost, je to super, škoda, že se více týmu nezapojuje, aby bylo více pozápasových čtení.

V druhé řadě bych se chtěl vyjádřit v tomto případě k "sestavě roku" dle mého který Okresní přebor sleduje je to jeden velký nesmysl ve vybírání hráčů. (asi špatný systém), nebo nedovedu si to přestavit.
Začnu od zadu:
Brankář- jak je možné, že v sestavě roku není brankař Pokorný, nebo Stupka, kteří jsou nejlepší brankaři v Okresní soutěži a dokazují to nejen jednu sezónu.

Obrana- Nejlepší obrana v soutěži Křižanov, Bory a je zde jen jeden zástupce z Křižanova?? Kde máme Kopačka, Halámka (Křižanov), Prokopa, Novotného (Bory)

Záloha - Kdo je prosím vás Kadlec? Borec co hraje za Bečko Radostína III. třídu a je v sestavě kola Okresu? Kde nemá žádný start? To podtrhává celý tento výběr, jako nesmyslný.
Klusáka, Pavlíčka - by se dalo uvažovat, ale myslím že byly lepší záložníci v okrese.

Útok - Je dle mě v pořádku Ochrana, Svoboda nejlepší střelci soutěže. Horky??? OK.

Vím, že nechcete vybrat nejlepší hráče jenom ze dvouch, třech týmu, ale když celouou sezonu dominovali v soutěži jenom dva týmy, asi tam mají nejlepší hráče i na těch pozicích a ne aby v sestavě roku byly hráči Víru, Doubravníku, Chybí mi zde hráči jako je Liška, Uhlíř, Bajer, Požár, Starý, Ráček, Čech, Čermák atd.

Nechci nějak rozpoutávat vášnivé debaty, ani nějak někoho urážet, ale myslím že tento výběr neodpovídá SESTAVĚ ROKU.....
24. 6. 2022 12:53
Zdar okresní kopyta:-)
u jednoho jména se musím Petra zastat, E. Šibora jsem mu doporučil já. Má na to kvality a protože končí svou bohatou kariéru a toto ocenění mu jako poslední chybělo nebylo o čem:-)) I když se v přeboru nepohybuji a čerpám jen z výsledků či (bohužel sporadických) reportáží právě zde, tak ta sestava asi není úplně OK. Na druhou stranu co člověk to názor:-) S Petrem se znám přes třicet let a zrovna minulý týden jsme měli dlouhý rozhovor o fotbalunás. Všichni kdo jej sledujeme či přispíváme jsme si určitě všimli, že počet příspěvků šel rapidně dolů a je jasné, že v tom případě jde dolů i objektivita vyhlašovaných sestav kola či roku. Něco jiného jej čerpat z reportáže o utkání, kde se můžeš dozvědět mnohem víc než z pouhého výčtu střelců branek. Pozor, ale nikoho netepu, že nepřispívá. Je to svobodná volba každého klubu. To, že mě to baví psát a číst, ještě neznamená, že to musí bavit všechny ostatní. Každopádně sám Petr uznal, že už to zkrátka není ono a uvažuje, že pro příští sezónu skonči nebo si nechá jen třetí třídu, kde je nás chytrolínů nejvíce. Zdravím hlavně Oskiho a Frantu Kotíka:-).
Ať už se Petr rozhodne jakkoliv chtěl bych mu za dosavadní práci poděkovat a doufám, že aspoň u té trojky ještě vydrží.
Sportu zdar a vesnické čutané zvlášť:-)

Bojda
24. 6. 2022 09:46
Souhlasím s Vámi pane Pecánek. Kluky jsem víceméně půlrok už neviděl, ale některé předtím znám už od jejich prvních kroků na hřišti. Na místě brankáře Stupka, útok ok. Honza Čermák když má den, tak je také neskutečný dravec a bombarďák. Mezi záložníky bych viděl Lišku, Malce z Křižanova, Ráčka, chybí mi tam z Bystřice místo Pavlíčka David Čech nebo i Sklenář. Z Osové Bítýšky spíš Honza Pohl Tam výběr je. Mirek Ochrana, to je absolutní top, tam souhlas