SESTAVA KOLA - 22.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 15.05.2022

0

Sestava kola uplynulého víkendu je zde! Hlasujte a vyberte nejlepšího hráče uplynulého hracího víkendu. Podpořte svého oblíbence, kamaráda, či zástupce oblíbeného klubu!

Jan Janča - deptal obranu Nýdku parádními zákroky. Navrch chytil veledůležitou penaltu. Nebýt toho, utkání by zřejmě skončilo remízou. Nominace oboustranně i z trenérského štábu Nýdku.

Radek Juřica - už několik utkání je s ním trenér Skotnica nadmíru spokojený. Jeho aktivní podpora útoků raškovických nemohla být dlouho bez povšimnutí.

Karel Jiříček - sebejistý v soubojích rozdával míče odzadu v těžkém utkání s Vendryní, které se hrálo na vendryňském těžkém pažitu. Prakticky pak založil gólovou akci svého celku

Tomáš Horňák - zaskakoval na pravém beku, ale to mu jeho ofenzivní choutky neutlumilo a aktivně ze své strany podporoval útok 

Tomáš Wojtyna - zkušený záložník korunoval svůj tradičně dobrý výkon krásnou branku z přímého kopu

Lukáš Brzuchanski - ačkoli to na body Hnojníku nestačilo, tak sám ve druhé půli víceméně srovnal dvěma góly skóre na 2:2 a svou rychlostí byl prakticky u všeho nebezpečného před věřňovickou bránou. Zejména první branka o tyč byla výstavní

Matěj Kubiš - i on se trefil v Hnojníku dvakrát, jen do sítě domácích a poslal svůj celek ještě před poločasovou pauzou do vedení o dvě branky.

Petr Czyž - lídr petrovického Interu zlomil ve druhém poločase odpor nepříjemně kousajícího Staříče dvěma brankami

Jan Kovács - hlavní ofenzivní vozba Sedliště v duelu s Vendryní. Skvěle rozběhával obranu domácích a celý zápas stíhal spolupracovat i s defenzivou. Skvělý běžecký výkon podpořil i asistencí u vyrovnávací branky, kterou Krištofovi prakticky připravil až do pohodlného zakončení.

Aleš Stuchlík - první brankou načal petrovické béčko a poté přidával druhý gól na 3:0, kterým svůj celek definitivně uklidnil

Ilir Preči - nejlepší kanonýr soutěže zapsal 1+1 v duelu s nepříjemnými Oldřichovicemi. Svou branku si schoval až do poslední dvacetiminutovky, nicméně celý zápas odpracoval ve vysokém nasazení.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.05.2022 05:57 do 19.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.