SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 19.09.2021

0

Za námi je 8. kolo Krajského přeboru Vysočina, soutěžní ročník 2021/2022. Máme pro vás sestavu kola. Zvolte svými hlasy nejlepšího hráče.

Ledeč nad Sázavou hostila o víkendu doma juniorku Velkého Meziříčí, zejména v druhé půli hosty vychytal domácí gólman Tomáš Bezděk. To na Sapeli si domácí otevřeli střelnici a svému soupeři z Náměště nasázeli hned sedm branek, v dresu Polné zářili Jakub Szabó a Filip Dvořáček. Speřice si doma poradili s Třebíčí, dvěma góly se prosadil Pavel Svoboda a jeden přidal Martin Pohan. Přibyslav se dočkala výhry, porazila Bedřichov 4:2 a odskočila tak posledním týmům v tabulce. Lví podíl na výhře měl Jaromír Vopršal a matador v dresu Přibyslavi Miloš Krčál. Nová Ves minule porazila Pelhřimov, nyní si doma poradila s Okříškami, v zápase se dařilo Františkovi Nečasovi. Na horké půdě Nového Města na Moravě a za bouřlivé atmosféry hrál Pelhřimov. I když vedl o dva góly, za domácí vyrovnal Roman Červenka, vstřelil oba góly domácích. Za hosty motal hlavy obráncům Tomáš Mazáč. Žirovnice přetlačila Chotěboř, dvakrát se trefil Vojtěch Cajz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2021 20:54 do 22.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.