Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Brankář:

Petr Měrtl (Stonařov) – Stonařovští při pohledu na tabulku neoplývají nejlepší defenzivou. Není těžké domyslet, co by stalo, kdyby v jejich brance nestál fantom Měrtl!

10 zápasů, 3 ŽK

 

Další kandidát: Jiří Kanswohl (Luka), Tomáš Pinkava (Hamry), Tomáš Ujčík (Stařeč)

 

Obrana:

Vojtěch Lampíř (FŠ Třebíč) – Třebíčská FŠ se po nepovedeném startu rozjela a zlepšila své výsledky i díky defenzivě, na čemž měl velký podíl Vojtěch Lampíř, který svému týmu pomohl i čtyřmi vstřelenými brankami.

9 zápasů, 4 branky, 2 ŽK

 

Lukáš Tuma (Luka) – Loučtí našli nečekaného tahouna v Lukáši Tumovi, který si to z béčka zamířil rovnou ke kapitánské pásce áčka, a tak mu místo v ideální sestavě podzimu patří právem.

10 zápasů, 3 ŽK

 

Zdeněk Novotný (Bohdalov) – Stálice defenzivy klubu ze Žďárska. Po celý podzim na něj byl spoleh a byl nebezpečný i před brankou soupeřů. Z pozice stopera vstřelil čtyři branky!

10 zápasů, 4 branky, 5 ŽK

 

Další kandidáti: Milan Picmaus (Přibyslavice), Lukáš Tomek (FŠ Třebíč), Ladislav Trdý (Nedvědice)

 

Záloha:

Juraj Záturecký (Jaroměřice) – Nováček v sestavě celku z Třebíčska ukázal své kvality a byl velkým přínosem. Svými důležitými brankami přinesl týmu dost možná klíčové body.

8 zápasů, 3 branky, 4 ŽK, 1 ČK

 

Miroslav Kaňka (Stařeč) – Kapitán Starče ukázal své zkušenosti a svůj tým celý podzim i v 36 letech doslova táhnul. Nebýt jeho přínosu, tak je Stařeč v tabulce ještě níže.

8 zápasů, 6 branek

 

Petr Sytař (Nedvědice) – Mladý ofenzivní záložník v této sezóně rozkvetl a svými devíti brankami v devíti zápasech ničí obrany soupeřů. Sedla mu spolupráce ve středu pole s matadorem Havlíčkem.

9 zápasů, 9 branek, 4 ŽK, 1 ČK

 

Michal Příhoda (Stonařov) – Rychlonohý křídelník se s jedenácti brankami prostřílel až ke koruně podzimního střelce, a tak nesmí v této jedenáctce chybět!

10 zápasů, 11 branek, 4 ŽK

 

Další kandidáti: Kamil Eliáš (Velký Beranov), Michal Havlíček (Nedvědice), Jan Horecký (Moravské Budějovice), Lukáš Hráček (FŠ Třebíč), Ondřej Jeřábek (FŠ Třebíč), Jakub Jun (Hamry), Josef Pažourek (Rudíkov), Luboš Škoda (Jaroměřice)

 

Útok:

Luboš Loparář (Přibyslavice) – Překvapení soutěže z Přibyslavic se mohlo spolehnout na svého střelce, který se činil a zatížil konto soupeřů devíti brankami!

7 zápasů, 9 branek

 

Martin Vašíček (Nedvědice) – Mladý útočník lídra tabulky dospěl a začíná si v koncovce počínat tak, jak by se od útočníka čekalo. Devět vstřelených branek je velmi dobrým vkladem do jarní části!

10 zápasů, 9 branek, 1 ŽK

 

Dominik Havlík (Hamry) – Hamerský kapitán navázal na minulý podzim a i tentokrát byl černou můrou pro obrany soupeřů. V průměru vstřelil více než jednu branku na zápas.

8 zápasů, 9 branek, 3 ŽK

 

Další kandidáti: Dominik Adam (FŠ Třebíč), Libor Čaloud (Polná), Adam Macek (Velká Bíteš), Michal Prokeš (Jaroměřice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.