Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Sestava podzimu je tu! Podívejte se, kdo svými výkony nejvíce zaujal, komu to pálilo, kdo šance připravoval nebo naopak kdo se stal "panem neprůstřelným" mezi třemi tyčemi. Věříme, že zde najdete své favority, které můžete podpořit svými hlasy a ocenit tak jejich podzimní dřinu.

Jaromír Špígl (Rožďalovice) - S pouhými 11 inkasovanými góly se stal nejlepším brankářem podzimní části sezóny. V zápasech patří mezi nejlepší hráče svého týmu, ne svém kontě má i několik chycených penalt.

Roman Brtna (Poděbrady) - Svými stabilně dobrými výkony v zápasech patří mezi nejlepší hráče rezervy Bohemie Poděbrady. Na svém kontě má také 2 vstřelené branky, kterými přispěl k umístění Bohemie Poděbrady B na 4. místě soutěže. 

Jan Čapek (Třebestovice) - Kapitán, tahoun mužstva a jeden z nejzkušenějších hráčů Třebestovic, předvádějící pravidelně dobré výkony. Svou jedinou brankou podzimu zajisitl Třebestovicím bod v zápase s Přerovem nad Labem. 

Ondřej Jon (Všejany) - Komplexní fotbalista kterého může trenér použít prakticky na jakémkoliv postu. Má vynikající a neutuchající fyzický fond, skvěle čte hru, výborný hlavičkář a navíc má výtečnou ránu ze střední vzdálenosti, což potvrdil i dvěmy výstavnimy góly ze standartek proti Roždalovicím a Kostelní Lhotě. Na podzim na trávníku nechyběl ani minutu.

Petr Nedbal (Třebestovice) - Na svém kontě má celkem 3 vstřelené branky. Pravidelně nastupuje v základní sestavě a předvádí opravdu úctyhodné výkony. 

Tomáš Vobořil (Vykáň) - Na střeleckou listinu se zapsal celkem šestkrát. Mimo jiné se podílel na demolici Tatců 9:0, když otevřel skóre a poté přidal ještě jednu branku. Pravidelně nastupuje v základní sestavě a patří mezi nejlepší hráče na hřišti. 

Petr Bouška (Všejany) - S 8 brankami se nachází na 4. místě střelecké tabulky. Na střeleckou listinu se také zapsal v zápase s Trnavanem Rožďalovice, ve kterém Všejany dokázaly porazit lídra soutěže 4:3. 

Roman Fink (Kostelní Lhota) - Další střelec, který se na střleckou listinu zapsal celkem osmkrát. V zápase s Hrubým Jeseníkem se zapsal na střeleckou listinu 4 brankami a pravidelně se trefuje i v ostatních zápasech.

Dominik Hora (Rožďalovice) - V tabulce střelců se nachází na 2. místě. Na svém kontě má 10 branek. V zápase s Polabanem Nymburk vstřelil všechny 4 branky svého mužstva a dopomol tak k umístění Rožďalovic na 1. místě v tabulce. 

Jakub Najmon (Rožďalovice) - Král tabulky střelců, který se trefil do sítě soupeře celkem dvanáctkrát. V průběhu podzimu zvládl dvakrát vstřelit hattrick. Je tak dalším hráčem, který je podepsaný pod umístěním Trnavanu v tabulce. 

Ondřej Martínek (Poděbrady) - V podzimní části soutěže rozvlnil síť devětkrát, dvakrát zaznamenal hattrick a patří tak mezi základní kameny v sestavě Bohemie Poděbrady B. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.