Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

1
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzimní část sezóny nám sice předčasně skončila, ale přesto jsme si pro vás připravili nejlepší jedenáctku složenou z hráčů 1.B třídy sk. mužů B. Jako obvykle tak můžete hlasovat pro hráče, který by si zasloužil titul hráče podzimu. Výherce má navíc šanci získat hned několik beden piva Lobkowicz.

 

Dále se také můžete podívat na pát momentek ze zápasů, které jsme za podzim stihli nasbírat.

 

 

Petr Kavulok - brankář (TJ Sokol Hrabová) - Ve svých 40 letech si po osmi podzimních utkáních připsal hned 4x nulu. Právě díky němu má Hrabová nejméně obdržených branek v celé soutěži (10 - stejně na tom jsou Ostrava - Jih a Kozmice.) Jako poslední hráč si vždy skvěle dirigoval obranu a letité zkušenosti mu pomohly v klidné rozehrávce. Navíc se mu podařilo jednou za čas vytáhnout prvoligový zákrok a zhatit šance soupeře.

 

 

720 minut; 4x vychytaná nula; 10 obdržených gólů

 

 

Jan Kroker - obránce (TJ Sokol Hrabová) - 

 

Jako stoper a někdy i kapitán si s přehledem dirigoval hru svého týmu. Hlavně v prvních zápasech podzimu exceloval a díky desítkám vyhraných soubojů držel Hrabovou na špičce tabulky.  Zajímavostí je, že se hned 3x dostal do sestavy kola, což je po 7 odehraných utkáních výborná statistika. Není náhoda, že se, možná největší tahoun Hrabové, do sestavy podzimu dostal a nikoho by nejspíš ani nepřekvapilo, kdyby zvítězil v hlasování o hráče podzimu.

 

585 minut; 10 obdržených branek; 3x v sestavě kola; 3 žluté karty

 

 

Peter Sporina - obránce (FC Ostrava - Jih) - Stoper ze Slovenska, který do nové sezóny naskočil za celek Ostrava - Jih a hned od začátku se stal jedním z hlavních pilířů hry. Jako obránce se nebojí chodit do tvrdých soubojů a znepříjemnit tak soupeři každý pohyb na hřišti. Na druhou stranu mu nechybí ani jistota v rozehrávce a klid na míči. V 7 utkáních si stihnul připsat hned 2 výstavní góly a je jenom škoda, že nemáme šanci vidět statistiky, co se průnikových nahrávek týče.

 

2 vstřelené góly; 1x nejlepší hráč kola; 4 žluté karty

 

Patrik Slavík - záložník (SK Meteor Strahovice) - Patrik Slavík je už delší dobu jedním ze stavebních kamenů strahovické jedenáctky a svou nezaměnitelnost potvrdil i tento podzim. Díky jeho precizní hře vzadu obdrželo jeho mužstvo pouze 13 branek, a to i přesto že své síly mělo šanci poměřit s velmi silnými soupeři. 2x těsně bojoval o hráče kola, ale vždycky mu zbývalo pár procent k zvolení.

 

653 minut; 2x v sestavě kola; 13 obdržených gólů; 4 žluté karty

 

 

Filip Balda- záložník (SK Slavie

Třebovice) - Třebovice jsou týmem, který má ve svých výkonech značné výkyvy, ale zrovna Filip Balda patří k hráčům se stabilní hrou. Skvěle si poradil s defenzivní fází, ale platný byl dopředu. Důkazem je velmi důležitý gól v posledním zápase, který zajistil Třebovicím 3 body a 5. místo v tabulce. Zajímavostí taky je, že Balda se řadí mezi pár hráčů s plným počtem minut strávených na hřišti, přesně jich bylo 810.

 

810 minut; 1 vstřelený gól; 1x hráč kola

 

Rostislav Švec - záložník (SK Slavie Třebovice) - Zkušený záložník, který momentálně zastává v Třebovicích i funkci trenéra, a možná právě proto si za své výkony zaslouží opravdový respekt. V 9 utkáních zvládnul nastřílet hned 7 branek a k tomu ještě přidat pár krásných asistencí. Na hřišti vždy působil jako jeden z lídrů svého týmu a i přes svůj věk zvládnul většinou plných 90 minut. Své zkušenosti z vyšších soutěží pak dokazoval v klidné rozehrávce a správném výběru místa.

 

786 minut; 7 vstřelených gólů; 1x hráč kola

 

 

Pavel Vyletělek - záložník (FK Darkovice) -

Kapitán Darkovic, který je spíše ofenzivně laděný, ale jelikož v pár zápasech pomohl svému týmu i z pozice záložníka nebo obránce, rozhodli jsme se ho umístit do středu hřiště. 5 vstřelených gólů jasně dokazuje, jak důležitou roli v mužstvu hraje. Jedinou kaňkou na jinak jeho skvělém podzimu je červená karta, která mu zabránila nastoupit v následujícím utkání.

 

617 minut; 5 vstřelených gólů; 4x v sestavě kola, 1 červená karta

 

 

Dominik Oleš - záložník (TJ Sokol Krásné Pole) - Jako kapitán se na lavičce neohřál ani na chvilku a na hřišti strávil vždy plných 90 minut. Není náhoda, že se do sestavy kola dostal za pouhých 8 zápasu hned 3x. Své zkušenosti z vyšších soutěží zvládnul zúročit na hřišti ve většině zápasů a Krásné Pole vytáhnul až na 3. místo tabulky.

 

720 minut; 3x v sestavě kola; 3 žluté karty

 

 

Jakub Ševčík - útočník (TJ Sokol Krásné Pole)- Bezpochyby se jedna o jednoho z nejnadanějších hráčů celé soutěže. V 8 zápasech se trefil hned 14x a s průměrem 1,75 gólu na zápas vede tabulku střelců. Důkazem jeho kvality je, že zvládnul vsítit stejně, nebo dokonce víc branek než 6 týmů za celý podzim. Není to však jen mašina na góly. V těžších zápasech skvěle napadá soupeřovu rozehrávku  a získává důležité balóny.

 

716 minut; 14 vstřelených gólů; 4x v sestavě kola; 3 žluté karty

 

 

Robin Štefek - útočník (SK Bohuslavice) - Je s přehledem nejlepším střelcem Bohuslavic a 4. nejlepším střelcem celé soutěže. Není náhoda, že se v sestavě kola objevil hned 3x. Jeho velkým plusem je, že se dokáže prosadit i proti těžším soupeřům a své šance lacině nezahazuje. Problém mu nedělá ani jeden na jednoho a pár doteky si je schopný prohodit balón hned mezi několika hráči. 

 

625 minut; 3x v sestavě kola; 9 vstřelených gólů; 3 žluté karty

 

 

Patrik Malík - útočník (FK Darkovice) - Zaslouženě mu patří titul nejlepšího střelce Darkovic za podzim. Své góly si často šetří až do vyhrocených zápasů, kde je pak schopen zvrátit výsledek. Pro trenéra je také důležité, že Malík dokáže hrát týmově a o každý míč se skutečně porvat. Z toho bohužel pramení i karty a v 9 zápasech se mu podařilo nechtěně získat i jednu červenou. Nicméně do sestavy podzimu určitě patří a jsme zvědaví, co předvede na jaře.

 

646 minut; 6 vstřelených gólů; 3x v sestavě kola; 1 červená karta




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 12. 2020 10:31
Velice zajímavý boj