SESTAVA KOLA - 10.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020

0

Do sestavy 10. kola se dostali tito hráči.

Marek Wozniak - brankář (Hať) - Proti Klimkovicím pustil za záda jenom jeden míč a vychytal 3 tutovky, do kterých se soupeř dostal.

 

Lukáš Cigán - obránce (Hať) - Už do prvního hvizdu byl jedním z nejvýraznějšíchh hráčů na hřišti a s klidem na míči otáčel hru.

 

Dalibor Štverka - obránce (Hať) - Společně s Cigánem hasili krizové situace v obraně a nebýt smolného gólu na konci zápasu, udrželi by vzadu nulu.

 

Jiří Voldán - obránce (Darkovice) - Jedná se spíše o záložníka, ale svému týmu pomohl v zápase proti Chuchelné i v defenzivní části a svůj výkon ještě zvýraznil jednou brankou.

 

Rostislav Švec - trenér, záložník (Třebovice) - Venku vstřelil hned dva góly a minimálně na jednom dalším se z velké časti podílel.

 

Filip Balda - záložník (Třebovice) - 

Obojživelný hráč Třebovic, který si v zápase proti Ostravě - Jihu zahrál pozici středního záložníka. I díky jeho brance nakonec hosté zvítězili a domů se odvážejí cenné 3 body.

 

Miroslav Stárek - záložník (Třebovice) - 

Krajní záložník a rozdílový hráč, který gólem v posledních sekundách poslal svůj tým do vedení a na ostatních brankách se výrazně podílel.

 

Dominik Oleš - záložník (Krásné Pole) - Zkušený kapitán Krásného Pole, který svou bojovností a chutí do hry šel svým spoluhráčům celý zápas příkladem.

 

Jakub Ševčík - útočník (Krásné Pole) - Opět se prosadil a zajistil svému týmu velmi důležitý bod. Svým neustálým presováním dostával obranu soupeře často pod tlak.

 

František Václavík - útočník (Šilheřovice) - Díky jeho dvěma brankám z druhého poločasu udržely Šilheřovice všechny 3 body doma.

 

Pavel Vyletělek - útočník (Darkovice) - Zkušený kapitán, který svůj tým s přehledem dirigoval, a i díky svému gólu, dotáhnul k vítěznému konci.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2020 13:57 do 14.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.