SESTAVA KOLA - 6.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 13.09.2020

0

Do sestavy 6. kola 1. B třídy Moravskoslezského kraje se dostali tito hráči.

Antonín Cigán - brankář (Bohuslavice) - V utkání Klimkovice - Bohuslavice podržel svůj tým, když zlikvidoval 4 tutové šance, které měl soupeř.

 

Michal Juchelka - obránce (Bohuslavice) - I přes zranění podržel bohuslavickou obranu a místo v sestavě kola si tak jednoznačně zaslouží.

 

Michal Konečný - obránce (Ostrava - Jih) - Obrana celku Ostrava - Jih je jedna z nejlepších v celé soutěži a dokazuje to i nejnižší počet obdržených branek v celé soutěži. Taková čísla by bez Michala Konečného určitě neměla.

 

Matěj Benek - obránce (Bohuslavice) - Dle slov trenéra doslova piloval lajnu, vyhrál nespočet důležitých soubojů a nakonec vstřelil i gól.

 

Martin Hartmann - záložník (Kozmice) - Tahoun Kozmic, který díky nespočtu vyhraných soubojů dovedl svůj tým k vítězství a zajistil mu tříbodový náskok v čele tabulky.

 

Michal Remeš - záložník (Kozmice) - Kapitán Kozmic, který svým gólem přispěl k výhře nad Hrabovou 4:3.

 

Dominik Oleš - záložník (Krásné Pole) - Skvěle zvládnul zápas s Chuchelnou a jako kapitán podpořil svůj tým jak slovem, tak i předvedeným výkonem.

 

Jakub Ševčík - záložník (Krásné Pole) - Podařilo se mu vstřelit rychlý vyrovnávací gól a svou běhavou hrou škodil soupeři až do posledních minut.

 

Rudolf Bochňák - útočník (Ostrava - Jih) - I přesto, že se mu nepovedlo vstřelit gól, tak byl pravděpodobně tím nejdůležitějším ofenzivním hráčem. Svým neustálým napadáním soupeřovy rozehrávky, získal spoustu důležitých míčů.

 

David Mašlanka - útočník (Krásné Pole) - I díky jeho výkonu se posunulo Krásné Pole na 2. místo tabulky. V zápase s Chuchelnou se mu také podařilo vstřelit důležitou branku. 

 

Daniel Mlýnek - útočník (Kozmice) - Mladý hráč, kterému se v zápase proti Hrabové podařilo nakonec vstřelit vítězný gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2020 18:39 do 16.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.