SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

Nejlepší jedenáctka podzimní části 1.B třídy skupiny B zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane nejlepším hráčem první poloviny sezony!

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Petr Měrtl (Stonařov) – Výkony Stonařova v podzimní části leckoho překvapili. Základním stavebním kamenem byly výkony brankáře Měrtla, který svými zákroky zajistil stonařovským nespočet bodů a přezimování na druhé příčce tabulky.

 

13 zápasů, 5 ŽK

 

Další kandidát: Tomáš Pinkava

 

Obrana:

 

Vojtěch Dvořák (FŠ Třebíč) – Nováček soutěže projíždí nejnižší krajskou soutěží jako nůž máslem. Třebíčští se pyšní nejlepší defenzivou soutěže, ve které hrál prim Dvořák, který prodal své zkušenosti z divizního angažmá ve Staré Říši.

 

12 zápasů, 3 branky, 1 ŽK

 

Jan Benda (Moravské Budějovice) – Opora zadních řad celku z Třebíčska podávala po celý podzim vyrovnané výkony, které vynesly nominaci do jedenáctky podzimu.

 

13 zápasů, 1 ŽK

 

Rostislav Ježek (Stařeč) – Stařenský univerzál byl jedním z mála hráčů svého týmu, který se představil ve většině zápasů. Vyhýbala se mu zranění a na hřišti byl lídrem Prokopovy družiny.

 

10 zápasů, 1 branka

 

Další kandidáti: Jakub Částka (Přibyslavice), Lukáš Tomek (FŠ Třebíč), Zdeněk Novotný (Bohdalov), Tomáš Pokorný (Luka nad Jihlavou), Jan Trnka (Rudíkov)

 

Záloha:

 

Adam Svoboda (Velký Beranov) – Mladý záložník ukazoval své možnosti už v jarní části sezóny, kdy posílil Velký Beranov z Jihlavy. Na podzim svůj potenciál ukázal naplno a byl mozkem ofenzivy svého celku.

 

13 zápasů, 7 branek, 1 ŽK

 

Petr Kozojed (Stonařov) – Středopolař Stonařova navázal na parádní výkony z minulé sezóny. Stejně jako loni jej zdobila i produktivita a svými brankami i asistencemi rozhodl několik zápasů.

 

12 zápasů, 12 branek, 4 ŽK

 

Ladislav Trdý (Nedvědice) – Devatenáctiletý defenzivní záložník, který několikrát nuceně nastoupil i na postu stopera je mužem na svém místě. Po celý podzim podával konstantní výkony a tým se na něj mohl spolehnout.

 

13 zápasů, 1 branka, 2 ŽK

 

Petr Navrátil (Luka nad Jihlavou) – Zimní navrátilec ze Sapeli v letní přestávce převzal kapitánskou pásku a svému týmu šel příkladem. Ke svojí pilné práci přidal i pět branek.

 

13 zápasů, 5 branek, 1 ŽK

 

Další kandidáti: František Dusík (Jaroměřice), Miroslav Kaňka (Stařeč), Pavel Stark (Moravské Budějovice), Filip Svoboda (Velká Bíteš)

 

Útok:

 

Dominik Adam (FŠ Třebíč) – Mladý třebíčský kanonýr navázal na svých 23 branek z loňské sezóny a ukázal, že může svůj tým střelecky táhnout i v nejnižší krajské soutěži.

 

13 zápasů, 13 branek

 

Richard Ganzwohl (Velký Beranov) – Stálice Velkého Beranova. Tentokrát během třinácti kol vstřelil hned patnáct branek a jeho tým bude na jaře bojovat o postup.

 

13 zápasů, 15 branek, 3 ŽK

 

Dominik Havlík (Hamry) – Hamerský kapitán ukázal, že se dokáže střelecky prosadit i v krajských soutěžích a svému týmu vystřílel mnoho bodů. Hamry mají po podzimu na dohled postupovou druhou příčku!

 

12 zápasů, 18 branek, 2 ŽK

 

Další kandidáti: Libor Čaloud (Polná), Vojtěch Koukal (Bohdalov), Luboš Lopatář (Přibyslavice), Martin Vašíček (Nedvědice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.