SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.05.2019

0

V okresním přeboru Nymburk je minulostí už i 22. kolo. O Slovanu Poděbrady jakožto o postupujícím celku je nyní již definitivně rozhodnuto, ostatní mužstva se pak nadále srdnatě perou o další vylepšení svých umístění v tabulce. K vidění je tak i mnoho obdivuhodných výkonů, jež jsme se pokusili postihnout v naší jedenáctce kola. Nezapomeňte, že do středečního poledne můžete hlasovat pro svého favorita v anketě o hráče kola!

Do brány jsme zvolili Jiřího Máchu z Kostelní Lhoty. Sice od Jíkve, která hrála v deseti, při výhře 5:2 dvakrát inkasoval, nutno však podotknout, že Jíkevští měli dost šancí na to, aby zápas i přes početní nevýhodu ovládli.

 

Kostomlaty vydřely výhru nad Kněžicemi i díky defezivnímu výkonu Jiřího Nováka. Dobré čtení hry a vůli jít i do soubojů, které bolely, prokázali i František Skuhravý či Marek Stránský, kteří svá mužstva též dotáhli k důležitým bodům.

 

Mladý Roman Yurchenko byl za aktivní výkon v dresu Opočnice odměněn brankou, jíž uzavřel stav vítězného zápasu s Hrubým Jeseníkem na 4:1. Semicím B pak pomohl k důležitému bodu ze střetnuí s Kovanicemi důležitou brankou Dominik Šimek. Lídrovi tabulky opět pomohl k výhře vstřelenou brankou i talentovaný Natan Ber, o kostomlatském vítězství rozhodl svým gólem Radek Novák.

 

Jiří Potůček z Opočnice dvakrát rozvlnil síť, totéž se povedlo i Hanušovi a Haluškovi, jehož Jíkev hrála v deseti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2019 11:35 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.