SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 11.05.2019

0

Jednadvacáté kolo nám přineslo tři výhry domácích, žádnou remízu a tři výhry hostů. Vstřeleno bylo 28 branek. O to se nejvíce zasloužili hráči Tlustice a Neumětel, oba týmy vstřelily pět gólů. Nejlepšími střelci byli třígóloví Pavel Ungr (Tlustice) a Karel Vajs (Žebrák). K vidění byly dvě vychytané nuly – Martin Košťálek (Březová) a Karel Hlavín (Neumětely).

Nejlepší jedenáctka dle fotbal u nás vypadá takto.

 

Brankář:
V tomto kole byl brankář opět trochu oříšek, spoustu výsledků bylo jednoznačných. Nakonec místo v bráně patří Zdeňku Merhoutovi (Nový Jáchymov) sice obdržel čtyři góly, ale jako jediný z Čechie snese hodnocení, navíc zabránil snad čtyřem dalším tutovkám. V minulých dvou kolech vychytal čisté konto.

 

Obrana:
Radek Křesťan (Trubín) na postu stopera odehrál solidní utkání na hřišti Nového Jáchymova a pomohl svému týmu k vítězství. Velice důležitým členem Cembritu Beroun byl Martin Vydra, byl aktivní a z 35 metrů nastřelil tyč. Neumětely předvedly vyrovnaný výkon sice proti posledním Broumům, ale i to se počítá, jednu branku z pozice obránce vstřelil Jakub Laštovička.

 

Záloha:
V narůstající formě se také předvedl tlustický Badarau a přidal i jednu branku. David Spousta (Březová) podal opět skvělý výkon, branku sice nevstřelil, ale měl pěkné pokusy. Opět a již potřetí v řadě patří místo v sestavě Davidu Vopršálovi, který svůj výkon okořenil i brankou. Daniel Rajtr (Trubín) nastoupil „pouze“ do druhého poločasu za zraněného Radka Kličky, ale své role se nezalekl a oživil hru.

 

Útok:
Karel Vajs (Žebrák) – nejlepší střelec kola, vstřelil tři góly. Šikovný útočník Filip Hosnedl (Beroun B) ve Stašově rozhodl dvěma góly. Třetím útočníkem je Pavel Ungr (Tlustice) – další nejlepší střelec kola – hattrick.

 

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 08:30 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.