SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 05.05.2019

0

Zde je sestava 20. kola soutěže. Podívejte se, kteří hráči se do ní dostali a nezapomeňte hlasovat pro Vaše oblíbence v anketě o hráče kola!

Ondřej Korba (Mrákov) – Brankář Mrákova přispěl k výhře svého týmu nad vedoucím Dlouhým Újezdem. Inkasoval pouze jednou, navíc až za stavu 3:0.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Malého jsme znali spíše jako ofenzivního hráče. V posledních zápasech ale začal nastupovat na pozici předstopera, kde se trenérovi osvědčil. V Chodském Újezdě jeho Planá zvítězila 4:3 a Malý na svém postu odehrál dobrý zápas. Dokázal pomoci také konstruktivní rozehrávkou.

 

Martin Hlous (Úněšov) – Úněšov si připsal cennou výhru nad Postřekovem. Úvodní gól zápasu vstřelil po rohovém kopu mladý Hlous.

 

David Lorenz (Chodov) – Chodov má na jaře výbornou formu a má reálnou šanci na umístění na stupních vítězů. K výhře 4:0 nad Kozolupy přispěl Lorenz prvním gólem utkání.

 

René Táborek (Chodová Planá) – Táborek byl objevem podzimu, ale na jaře zatím střelecky mlčel. Proti Kolovči se však připomněl dvěma zásahy.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Bělá ztratila doma s Kdyní dva body, když neudržela poločasové vedení 3:1. K němu přispěl výraznou měrou malý, který vstřelil první dva góly zápasu. Druhý padl z parádně zahraného přímého kopu.

 

Dominik Sovka (Planá) – Dominik Sovka ve druhém poločase duelu v Chodském Újezdě poslal dvěma góly Planou do dvougólového trháku a jeho tým tak získal důležité tři body v boji o záchranu.

 

Patrik Sláma (Planá) – Dvakrát se trefil také Sovkův spoluhráč Patrik Sláma. Ten střílel přesně v prvním poločase.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Džugan měl velkou zásluhu na to, že Kdyně získala dva body v Bělé. Na začátku druhé půle snížil na 2:3 a podílel se i na vyrovnávacím gólu.

 

Jan Souček (Koloveč) – Koloveč prohrála v Chodové Plané 2:4, ale Souček potvrdil, že je při chuti. Ve druhém poločase dvakrát snižoval na rozdíl jediné trefy.

 

Pavel Váchal (Mrákov) – Váchal měl velký podíl na výhře Mrákova nad Dlouhým Újezdem 3:1. Lídra tabulky načal dvěma zásahy a to ještě připravil gól na 3:0 pro spoluhráče Stýskala.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2019 20:01 do 08.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.