SESTAVA KOLA - 21.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 14.04.2019

0

V 21. kole divizní skupiny B bylo k vidění několik vysokých výsledků, ale také bezbranková remíza. Tady je výběr nejlepší jedenáctky.

Filip Pettík (Souš) - Opět velmi důležitý článek týmu ze Souše. V mosteckém derby držel naděje svého týmu a předvedl několik skvělých zákroků. Opora mužstva.

Vladimír Hradecký (Tatran Rakovník) - Udržel spolu s celou obranou čisté konto proti Brandýsu. Vladimír hrál spolehlivě a celkově obrana Tatranu působila velmi pevně.

Václav Kalina (Kladno) - Zkušený článek v obraně Kladna. Opět skvěle řídil obranu, která v Nymburku nedostala ani gól. Jde příkladem mladším spoluhráčům.

Michal Daněk (Nymburk) - V bezbrankovém zápase vynikaly obrany. Tu nymburskou podpořil skvělým výkonem Michal Daněk. Hrál velmi dobře a téměř nechyboval.

Daniel Kasal (Most) - Bylo znát, že má o motivaci postaráno. Bylo ho plné hřiště, svojí aktivitou rozbíjel obranu Souše. Kaňkou na jeho výkonu je červená karta, keterou oslabil mužstvo.

Mario Lička (Zbuzany) - Dirigent hry Zbuzan opět předvedl skvělý výkon. Rozdával míče a bavil se fotbalem. V každém zápase jen prodává nabyté zkušenosti.

Stanislav Mařík (Tatran Rakovník) - Pro hru Rakovníka nesmírně důležitý hráč. Byl opět velmi aktivní a ohrožoval branku soupeře.

Dominik Nobst (Souš) - Zahrál opět velmi slušně. Ve vyhroceném mosteckém derby nasadil korunu svému výkonu chvíli před koncem. Ujal se penalty a přisoudil Souši tři body.

Matěj Horák (Ostrá) - V zápase proti Ostrovu vstřelil dva góly. Byl to důležitý příspěvek v cesta za výhrou proti houževnatému soupeři.

František Nedbalý (Ostrov) - Velmi důležitý hráč ofenzivních řad Ostrova. Na hřišti Ostré dvakrát snižoval a držel tak naději svého týmu na bodový zisk.

Richard Kalod (Zbuzany) - Proti Neratovicím si s chutí zastřílel. Dal dva góly a potvrdil pověst kanonýra.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2019 08:26 do 17.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.