SESTAVA KOLA - 18.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 24.03.2019

0

Osmnácté kolo přineslo výrazné individuální výkony. V sestavě kola jsou dva dvougóloví střelci, ale také obránci, kteří udrželi spolu se svým týmem čisté konto. Je z čeho vybírat. Tak neváhejte a podpořte svého favorita! 

Filip Pettík (Souš) - V utkání proti favorizovaným Zbuzanům měl plné ruce práce. Inkasoval však pouze z pokutového kopu. Jinak v zápase podal skvělý výkon a pomohl svým spoluhráčům k vynikajícímu výsledku.

Jiří Zápotocký (Souš) - Výbornou práci v defenzivě odvedl Jirka proti Zbuzanům. Neměl to jednoduché, domácí Souš totiž prověřil velmi kvalitní celek. Ale i díky spolehlivé práci rohoto obránce Souš dovedla zápas ke třem bodům.

Filip Suchý (Kladno) - Jednoznačně hrdina utkání ze strany Kladna. Už v 8. minutě se prosadil do rohovém kopu a poslal Kladno do uklidňujícího vedení. Ve zbytku zápasu předvedl čistou práci v obraně a jeho tým neikasoval ani gól.

Patrik Gedeon (Chomutov) - Velmi zkušený hráč, který prodává nabyté zkušenosti. Dodávál týmu klid, i když se zápas místy nevyvíjel podle chomutovských představ. Podal nesmírně obětavý a bojovný výkon.

Michal Šimáček (Ostrá) - Jeho tým udržel v Neratovicích čisté konto, což se po průběhu zápasu dá považovat za zázrak. Ostrá někdy i se štěstím přežila šance domácích. Nicméně Michal podal velmi slusný výkon, vzadu pracoval spolehlivě a držel defenzivu hostí.

Dominik Nobst (Souš) - Dominikovi zápas proti Zbuzanům vyšel. Ve středu pole byl jednou z hlavních postav. Svůj výkon korunoval brankou, která Souši dodala klid.

Filip Turek (Chomutov) - Zahrál velmi dobře, obraně Rakovníka dělal neustále problémy svým pohybem. Mladičký záložník poslal v 55. minutě Chomutov do vedení a dodal tak týmu více klidu na kopačky.

David Mařík (Motorlet) - Rozhodl pražské derby proti Meteoru. Hyřil aktivitou a byl hlavním strůjcem ofenzivních akcí Motorletu. Vydařené představení.

Jan Králík (Most) - Ofenzivní tahoun Mostu. Vstřelil dvě branku a zejména ta druhá po přímém kopu byla exkluzivní. Pro obranu Ostrova představoval neustále velkou hrozbu.

Štěpán Hájek (Hostouň) - V Březové se trefil dvakrát v rychlém sledu sice až za rozhodnutého stavu. Ale celý zápas hrál velmi dobře. Svoje nadstandartní vystoupení okořenil dvěma góly, kterými uhasil naděje domácích.

František Klíma (Brandýs nad Labem) - Pro Brandýs trefil uklidňující druhý gól hned v první minutě druhého poločasu. Hrál velmi aktivně, byl na něho spáchán i penaltový zákrok v první půli.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.03.2019 21:51 do 27.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.