SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 17.03.2019

0

Sedmnácté kolo divizní skupiny B nám přineslo velmi útočnou podívanou. Tento fakt je vidět také na sestavě kola, do které byl nominován větší počet ofenzivních hráčů. Podpořte svými hlasy Vašeho favorita a pomozte mu stát se hráčem kola. Hlasování končí ve středu 20.3. v 12:00 hod.

Jakub Janáček (Brandýs nad Labem) - Držel svůj tým ve hře o body na Kladně. Podal nadstandartní výkon a několika zákroky Brandýs jednoznačně podržel.

Marek Čepelák (Motorlet Praha) - V utkání ve Zbuzanech měl hodně práce. Spolehlivě však spolupracoval se spoluhráči a i díky němu Motorlet neinkasoval více branek a dovedl zápas k remíze.

Bohumil Hudec  (Souš) - Byl pilířem v obraně Souše. S přehledem odrážel útoky Rakovníka a spolu s celým týmem pomohl brankáři Pettíkovi udržet čisté konto. Spoluhráči se na něj mohli spolehnout.

Miroslav Baloun (Brandýs nad Labem) - Brandýs se v druhé půli dostal pod drtivý tlak domácího Kladna. Obrana řízená Miroslavem Balounem však hrála velmi kompaktně. Povedený výkon tohoto zadáka.

Jakub Zörkler (Nymburk) - Polaban nepodal zrovna ideální výkon v domácím zápase proti Neratovivím. Tahounem však byl Jakub Zörkler, který dělal velké problémy obraně hostů a vstřelil dva góly.

David Folwarczny (Brandýs nad Labem) - Kapitán Brandýsa šel příkladem. Vyburcoval tým po nedpovedené první půli k nesmírně bojovnému výkonu ve druhém poločase a sám vstřelil v zápase hattrick.

Daniel Chodora (Souš) - Velmki šikovný a nadějný mladý hráč. Opět podal skvělý výkon a patřil k nejlepším na hřišti. Hrál s chutí a větral obranu Rakovníka.

Radek Šírl (Zbuzany) - Držel si vysoký standart po celých 90 minut. Prodal své zkušenosti a rozdával přesné míče. Sám gólem zařídil vyrovnání a pomohl ukončit Zbuzanům střelecké trápení.

Kamil Kulhavý (Hostouň) - Jeden gól připravil, druhý sám vstřelil. Byl jednoznačně hlavní postavou zápasu proti Chomutovu. Nebýt jeho příspěvku domácí by se strachovali v závěru zápasu dost možná ještě více.

Radek Hrdý (Neratovice) - Mladý útočník Neratovic zahrál velmi slušně. První gól dal prudkou střelou pod břevno, při tom druhém se k němu přiklonila štěstěna. Domácí brankář ho trefil svým odkopem. Ale také pravě díky bojovnosti Radka Hrdého neodjely Neratovice z Nymburka s prázdnou.

Jakub Řezníček (Ostrá) - Zápas mu vyšel parádně. Od začátku hrál velmi aktivně a po zásluze byl odměněn. Nakonec vstřelil tři góly a stal se tak druhým autorem hattricku v tomto kole.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.03.2019 23:09 do 20.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.