SESTAVA PODZIMU Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Před zimní přestávkou tu pro Vás máme ideální jedenáctku podzimní části soutěže! Můžete také hlasovat v anketě o nejlepšího hráče podzimu.

BRANKÁŘ

 

Tomáš Kopolovič (Dlouhý Újezd) – Brankář nejlepšího týmu podzimu neměl za kvalitní obranou zase tolik práce, ale když bylo jeho služeb třeba, své umění vždy ukázal.

 

OBRÁNCI

 

Martin Holar (Chodov)  - Mladý obránce byl na svém postu i velice produktivní. Na podzim skóroval šestkrát.

 

Miroslav Tomášek (Bělá) – Bělá obdržela jen 13 gólů, což je nejméně v celé soutěži. V sestavě podzimu tak nemůže scházet její kapitán a šéf defenzivy.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd neměl vyloženě hráče, který by na papíře vynikal, za to se mohl spolehnout na mimořádně vyrovnanou sestavu. Hned čtyři fotbalisté týmu tak nastříleli po sedmi zásazích a jedním z těchto spolehlivých střelců byl i Houda.

 

ZÁLOŽNÍK

 

René Táborek (Chodová Planá) – Objev podzimu. Táborek přišel do Chodové Plané z okresní soutěže, ale s vyšším tempem B třídy se rychle vyrovnal a zařadil se k oporám mužstva. „Výborně sekunduje Pavlovi Chvalovi,“ chválí dravého fotbalistu kapitán mužstva Jiří Abramčuk. Táborek má na kontě už 10 zásahů.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Fotbalista s bohatými zkušenostmi z vyšších soutěží je tahounem Bělé. Góly dokáže střílet i připravovat. „Hráč, bez něhož bychom se v tabulce asi nenacházeli tam, kde jsme,“ přiznává kouč Bělé Aleš Zavadil.

 

Marek Gabriel (Krchleby) – Jeden z hlavních tahounů nováčka soutěže. Gabriel skvěle zahrává standardní situace a nastřílel už 9 gólů.

 

Jakub Mižár (Úněšov) – Při absenci řady opor nosí dokonce kapitánskou pásku. Mižár je výborným fotbalistou, futsalistou i plážovým fotbalistou a svou univerzálnost využívá i na velkém hřišti. Slova chvály pro něho má i uněšovský trenér Jakub Křehlík. „Stabilními výkony nás táhl celý podzim.“

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – V sestavě podzimu nemůže pochopitelně scházet ani fotbalista, který už třikrát opanoval anketu o hráče kola. Stýskal dokáže nastupovat téměř na všech postech a podzim se mu navíc vydařil střelecky. Konta soupeřů zatížil už devětkrát.

 

ÚTOČNÍCI

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Nejlepší střelec soutěže pochopitelně nemůže chybět v její ideální jedenáctce. Chval má navíc na kontě už 20 tref, což je dvakrát tolik, než zaznamenal druhý nejlepší kanonýr a shodou okolností klubový spoluhráč René Táborek „Letos mu to tam padá. Loni nám jeho góly v určité fázi sezóny chyběly, ale v závěru jara se rozstřílel a přenesl si to i do podzimu,“ řekl kapitán mužstva Jiří Abramčuk.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Jeden z klanu Piklů v Chodském Újezdu je pro svůj tým velmi platným hráčem. Svou rychlostí se dokáže dostávat do šancí a zároveň jich spoustu připravuje i pro spoluhráče. Trenér Petr Tomek si jej nemůže vynachválit. „Péťa dělá každému týmu problémy. Soupeři si na něho dávají velký pozor, ale když se dostane do šance, dokáže ji proměnit, nebo na gól přihrát.“

 

Mezi další adepty na sestavu podzimu patřili:

Brankáři: Tomáš Jarina (Bělá), Karel Petrželka (Chodová Planá)

Hráči v poli: Martin Šinál (Bělá), Petr Földeši, René Mrenka (Dlouhý Újezd), Martin Trejbal (Chodský Újezd), Tomáš Hruška (Chodov), David Vitoň (Stráž), Jindřich Pelán (Chodová Planá), Michal Meszároš (Úněšov), Jiří Závodný (Postřekov)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 17:16 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.