SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize E, 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Třinácté kolo naší soutěže přineslo úctyhodných 33 branek. Kdo a jak se na tom podílel? Plno střelců máme v sestavě kola a vy už můžete hlasovat, kdo z nich byl ten nejlepší.

1. BFK Frýdlant - vyhrál 2:4 v Hranicích i díky svému třígólovému střelci. Daniel Klimas zaznamenal čistý hattrick během pouhých čtyřiceti minut.

FC Slavoj Olympia Bruntál - 0:1 výhra v těžkém utkání v Přerově a velký podíl na tom má bruntálský gólman Zdeněk Studený a jediný střelec utkání Jan Urban.

FC Vsetín - v Dětmarovicích Vsetín překvapivě vyhrál 2:4 a to i zásluhou dvou nejlepších hráčů na hřisti, kteří jako bonus přidali i branky. Patrik Hořelica dvě a Jan Stuchlík jednu.

FK Kozlovice - výborná defenziva a skvělá střelecká potence a tak se v Havířově zrodil výsledek 0:4 pro hostující tým. Z týmu Kozlovic vybíráme Petra Nekudu a Ondřeje Kyseláka.

SFC Opava - v Heřmanicích Opava prohrávala v úvodu utkání, ale Jakub Swiech již brzy poté utkání srovnal a Opava se rozjela k vítězství a to i díky dvěma trefám, které vstřelil Eligius Jankauskas.

FC TVD Slavičín - doma povinná výhra s posledním Ústím 4:1. A na 3:0 utkání jistil svým gólem Vojtěch Kalus.

FK Bospor Bohumín - Milan Halaška při domácí výhře s Šumperkem 2:1, zasadil soupeři obě rány a zajistil tak svému týmu tři body. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2018 08:16 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.