SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

V plzeňské I. A třídě za sebou mají fanoušci, hráči i realizační týmy třetí odehrané kolo v novém ročníku. I proto vám servírujeme opět novou sestavu kola (reportáže z jednotlivých utkáni najdete tradičně na našem webu). S vítězem ankety pak už klasicky přineseme v závěru týdne obsáhlý rozhovor. 

Mezi brankáři bylo o nominaci do TOP 11 uplynulého víkendu poměrně jasno. Čisté konto sice udrželi například staňkovský gólman Jánský či holýšovský Bacík, ale do sestavy kola nominujeme Matyáše Blahníka z TJ Sokol Mochtín, který v duelu se Žichovicemi pochytal čtyři z pěti penalt a výraznou měrou tak přispěl k zisku dvou bodů svého týmu.

V defenzivě vynikal mladý obránce Buchta z Bukovce, který v duelu s Kralovicemi nastoupil na stoperu a byl velmi silný na míči, na čemž se zřejmě podepsali jeho zkušenosti z futsalové soutěže, ve které rovněž nastupuje. Dále byl nominován Makovec ze Svéradic, jehož tým udržel v duelu s Horažďovicemi taktéž čisté konto a do třetice Martin Kůsa, který si v zápase s Bukovcem připsal nádherný gól ze standardní situace.

V záloze kralovali například Tomáš Krofta ze Žihle, který přidal k černé defenzivní práci i vstřelenou branku či hráč prvního kola Matěj Spěváček, jenž si připsal naopak gól z přímého kopu.

Sestavu kola jsme tentokrát uspořádali v rozestavení 3-4-3, proto nominujeme do sestavy kola také tři útočníky. Své místo si za střelecký výprask do sítě Starého Plzence vysloužilo kaznějovské útočné duo Polívka - Vondráček, jenž druhý jmenovaný se mezi střelce zapsal dokonce pětkrát. Poslední místo v sestavě kola pak patří Jiřímu Brožovi, který v zápase Sušice - Žihle neúnavně větral domácího obranu a navrch přidal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2018 08:34 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.