SportFotbal SESTAVA ROKU - Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Nejlepší jedenáctka sezony 1.B třídy skupiny B zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane hráčem sezony dle fanoušků. Vítez bude znám 31. července.

Brankář:

Tomáš Laš (Rapotice) – Zkušený rapotický gólman si po celý ročník držel velmi dobrou výkonnost a především v průběhu jara svými zákroky rozhodl několik těsných duelů, což vedlo k tomu, že jeho tým s předstihem slavil postup do 1.A třídy.

26 zápasů, 7 čistých kont

 

Obrana

Martin Drdla (Radešínská Svratka) – Důrazný stoper Radešínské Svratky během uplynulé sezony ukázal, proč před minulou sezónou přišel z SFK Vrchovina. Řídil defenzivu celého týmu a dokázal se prosadit i před brankou soupeře. Jím vedená defenziva se oproti minulým sezonám zvedla, což vedlo k překvapivému postupu.

26 zápasů, 3 branky, 7 ŽK

 

Milan Laš (Rapotice) – Zkušený stoper a kapitán Rapotic podával po celý ročník konzistentní výkony v defenzivě a když bylo třeba, tak se po standardních situacích dokázal prosadit i před brankou soupeře, čímž svému týmu přiblížil nespočet bodů. Vždyť se prosadil hned dvanáctkrát. Celou sezónu odehrál bez obdržené žluté karty.

26 zápasů, 12 branek, 0 ŽK

 

Marek Vodička (Stařeč) – Stařeč se po nepovedeném podzimu zvedla, za což vděčí stálici zadních řad, která vládne ve vzduchu i při rozehrávce. Marek Vodička byl nepostradatelným článkem stařečské defenzivy.

20 zápasů, 4 branky, 5 ŽK, 1 ČK

 

Záloha

Vojtěch Jelínek (Polná B) – Pohyblivý křídelní hráč rezervy Polné patřil ke stálicím v sestavě svého týmu. Díky své rychlosti často zatápěl obranám soupeřů a svými výkony pomohl Polné ke skvělým jarním výkonům.

22 zápasů, 15 branek, 3 ŽK

 

Tomáš Doležal (Bohdalov) – Zkušený střední záložník Bohdalova byl motorem svého týmu. Díky své skvělé kopací technice a rozvaze tvořil hru a byl u velké většiny ofenzivních akcí svého týmu. Na jaře se pravidelně trefoval a svému týmu zajistil klidnou záchranu.

18 zápasů, 11 branek, 8 ŽK

 

Milan Souček (Měřín) – Hráč se zkušenostmi z vyšších soutěží ukázal, proč si ho kouč Kružík dovedl z Velkého Meziříčí. Stal kapitánem a tahounem, který dokázal rozhodovat vyrovnané zápasy ve prospěch svého týmu.

20 zápasů, 9 branek, 11 ŽK

 

Kamil Eliáš (Velký Beranov) – Rychlonohý krajní záložník patřil po celou sezonu k ústředním postavám svého týmu a táhl ofenzivní letku Velkého Beranova. Soupeřům zatápěl hlavně díky své rychlosti a práci s míčem. Po zranění v úvodu jara se dostal do hry v Radešínské Svratce a během jara si připsal, stejně jako na podzim, pět branek.

23 zápasů, 10 branek, 3 ŽK

 

Útok

Filip Toman (Luka nad Jihlavou) – Nebýt Filipa Tomana, tak Luka jen stěží bojují v horní části tabulky. Několik zápasů prakticky sám rozhodl a je ústřední postavou týmu Vladimíra Hekerleho. V 21 odehraných zápasech dokázal nasázet 22 branek, Luka jich celkem vstřelila 50 – to mluví za vše.

21 zápasů, 22 branek, 6 ŽK

 

Michal Sobotka (Rapotice) – Kanonýr Rapotic se stal s 31 brankami nejlepším střelcem soutěže. V jarní části sezony se mu dařilo ve spolupráci s posilou Radkem Valsou a navrátilcem Petrem Matouškem. Rapotická ofenziva byla bezkonkurenční.

24 zápasů, 31 branek, 12 ŽK

 

Richard Ganzwohl (Velký Beranov) – Stálice Velkého Beranova. Útočník, který je jistotou, která se pravidelně trefuje do sítě soupeřů. Nebýt zranění v závěru soutěže, tak by jeho tým možná zabojoval i o postup.

21 zápasů, 20 branek, 2 ŽK

 

Další hráči, kterým nominace těsně unikla:

Brankáři: Jan Hladík (Měřín), Antonín Krupica (Rantířov)

 

Obránci: Jiří Janů (Radešínská Svratka), David Jaroš (Polná B), Rostislav Kittler (Velký Beranov), Martin Kolda (Měřín), Tomáš Pelán (Velká Bíteš B)

 

Záložníci: Vlastimil Beran (Měřín),Martin Kopuletý (Hartvíkovice), Vitalij Kutnyk (Štěpánov), Martin Linhart (Stařeč), Zdeněk Mucha (Rapotice), Marián Vahila (Rokytnice)

 

Útočníci: Ivo Plhal (Radešínská Svratka), Jakub Sýkora (Hartvíkovice), Vojtěch Koukal (Bohdalov)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.